Starity

Henry Cavill levélben kérte rajongóit, hagyják békén a magánéletét

2021. május 17. 14:02   |   Szerző: Four

A színész Instagramon leírta, nem esik jól neki, hogy ennyire kritizálják életét.

hirdetés

Henry Cavill nemrég hozta nyilvánosságra, hogy Natalie Viscuso a barátnője - ám úgy tűnik, a hír számos rajongóját felháborította vagy elszomorította, méghozzá annyira, hogy ennek hangot is adtak. 

A sztár nagy valószínűséggel besokallt a kellemetlen megjegyzések láttán, ugyanis Instagramon hosszan kifejtette, miért szeretné, ha békén hagynák magánéletét:

Kedves fanok és követők, akartam írni egy kis bejelentést. Nem tudtam nem észrevenni, hogy az utóbbi időben volt egy kis közösségi rosszindulat, ami egyre nagyobb mértékű lett az oldalamon. Volt egy csomó "feltételezgetés" - mondujuk így - a magánéletemről és a munkakapcsolataimról. Habár értékelem a szenvedélyét és támogatását ezeknek a "feltételezőknek", a dolog eljutott egy olyan szintre, hogy mondanom kellett valamit, ami már önmagában rossz.

- írta a színész, majd közölte, a szeretteit is érte támadás:

Szóval azoknak, akik meglepően sokféle módon fejezik ki ellenérzéseiket és elégedetlenségüket: itt az ideje, hogy ennek vége legyen. Tudom, hogy szórakoztató dolog a feltételezgetés, a pletyka (...), de a "szenvedélyetek" helytelen és sérti azokat, akik a legfontosabbak számomra.

- végül így búcsúzott:

Nagyon boldog vagyok a szerelemben és az életben. Nagyon hálás lennék, ha ti is velem együtt örülnétek. Ha ezt nem tudjátok megtenni, akkor legalább próbáljátok magatokat büszkévé tenni és kihozni magatokból a legjobbat.

- írta Cavill.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek