Starity

Rihanna nyaklánca felháborította a szülőket

2010. november 18. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rihanna egy iskolás csoporttal találkozott a napokban, mely eseményre viszont egy „Fuck you” feliratú nyaklánccal érkezett meg. Az amerikai szülők persze mélységesen fel voltak háborodva az eset miatt.

hirdetés
Rihanna nyaklánca felháborította a szülőket

Rihanna egy egész csapat kisiskoláshoz érkezett meg nemrégiben, ahol autogramokat osztogatott, és szívesen készített közös képeket is az ifjú rajongóival. 

Természetesen a fiatalok nagyon örültek a kedvencük jelenlétének, és csak úgy tolongtak, hogy minél közelebb kerülhessenek a sztárhoz. Pár fiatal volt olyan szerencsés, hogy közös képet készíthessen az énekesnővel, és ezt valószínűleg a szüleinek büszkén is mutogatta otthon.

Úgy látszik, a szülőknek igencsak feltűnt a képeken Rihanna „Fuck you” feliratú nyaklánca, ami nagy felháborodást keltett bennük, no meg az internetes közösségek köreiben is.

Ennek köszönhetően az ügynek biztos lesz még folytatása, és ezek után már nem olyan biztos, hogy a következő találkozóra is elengedik a csemetéket.

 

Rihanna pályafutásában előfordult már, hogy provokatív klipeket forgatott, és feltűnő ruhákat viselt, de az még nem nagyon, hogy a gyerekek előtt „reklámozza” durva feliratú nyakláncát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek