Starity

Ian Somerhalder közel járt ahhoz, hogy eltemesse saját magát és Nikki Reedet

2021. május 22. 18:06   |   Szerző: Glamster

Megható és megrázó posztban vallott a küzdelméről Ian Somerhalder: majdnem elvesztette feleségét és gyermekének anyját, Nikki Reedet.

hirdetés

Nikki Reed május 17-én lett 33 éves. A színésznő a tőle 10 évvel idősebb férfihoz, a Vámpírnaplók sztárjához, Ian Somerhalderhez ment hozzá 2015-ben.

Nikki legismertebb szerepeihez tartozik az Alkonyat és a Tizenhárom. Utoljára 2019-ben szerepelt a V-Wars sorozatban, és jelenleg saját márkáját építgeti, továbbá Iannel közös gyermeküket neveli.

A születésnapjáról Somerhalder is megemlékezett, ráadásul egy elég megrázó, őszinte posztban vallott küzdelmeikről.

Ez az édesanya... Ez az ember...

– kezdte Ian.

Nagyon sok hálával tartozom neked. Sokan nem tudják, de miatta tudtam felépíteni a Brother’s Bond Bourbon-t. Ezelőtt sosem osztottam meg, de ez a nő két éven keresztül dolgozott azon önzetlenül, hogy kijussak egy borzalmas üzleti helyzetből, amibe saját magamat kevertem bele

– folytatta.

Mielőtt Nik-kel összejöttem, egy céget építettem fel a Vámpírnaplók mellett. Komoly összeget invesztáltam bele, amihez személyi kölcsönt vettem fel a bankoktól. Sajnos, a kapzsiság és csalások miatt (...) NYOLC SZEMJEGYŰ tartozásom keletkezett.

Ian Somerhalder itt arra célzott, hogy több tízmillió dollárral tartozott.

Borzalmas volt. Igazi rémálom, ami az éjszakával nem ért véget. Jártam a világot, hogy a hat számjegyű havi törlesztésemet ki tudjam fizetni a bank felé, és két év alatt négyszer kerültem kórházba.

Ez az időszak 2013-2015 között lehetett.

Ez a nő mellettem úgy döntött, hogy nem akarja tovább nézni, hogy a férje tönkretegye a testét / elméjét / lelkét, így felkötötte a gatyáját, és tárgyalni kezdett, hogy találjon kiutat a számomra.

Erre tette fel az életét, és ez majdnem megölte őt. Ki akart engem juttatni a bajból. Miatta vagyok itt. A Brother’s Bond Bourbon miatta jött létre. Élhetem az életemet, mert ő itt van velem

– írta tovább Ian.

Természetesen nem kell mondanom, hogy mennyire felnyitotta a szememet ez a történet. Pokolian fájdalmas volt, de miatta családként jutottunk ki. Hihetetlen. Neki köszönöm az egészségem, és tiszta elmém. (...) Tisztelem ezt a nőt, és jobban becsülöm őt, mint bárki mást tudnék. Nagyon boldog 33. születésnapot, angyalom! A fényed beragyogja az otthonunkat. Superwoman vagy. Miattad élek, miattad álmodom, és miattad kezdhettem újra. A világnak több olyan ember kell, mint te vagy. 

Szeretlek, 

Ian, vagy más néven, Apuci!

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek