Starity

Beperelték Kim Kardashiant: kertészei szerint nem fizette ki őket

2021. május 25. 18:06   |   Szerző: Four

A reality-sztár több kertésze és karbantartója is azzal vádolja, nem kapták meg időben a fizetésüket.

hirdetés

Kim Kardashian kellemetlen ügybe keveredett: Hidden Hills-i otthonának több kertésze és karbantartója is azzal vádolja, nem fizette ki őket.

A dolog odáig fajult, hogy az alkalmazottak be is perelték a hírességet, mert elmondásuk szerint későn kapták meg bérüket, a túlóráikat nem fizette ki, és néhányszor ebédszünet nélkül dolgoztatta őket Kardashian. Amikor pedig egyikük szóvá tette ezeket a problémákat, akkor rögtön elbocsátották.

Kardashian sajtósa szerint a híresség egy vállalkozón keresztül vette fel a munkásokat, így arról nem tudott, milyen megállapodást kötöttek az illetővel az alkalmazottak: 

Sosem volt olyan, hogy Kim ne fizetett volna ki egy céget a szolgáltatásaiért, és azt reméli, a vállalkozó és a munkások közti ellentét békésen megoldható. 

Egy Kimhez közeli forrás pedig így nyilatkozott:

Nem jellemző rá, hogy ne fizetné ki időben a számláit - ez sosem volt így és nem is lesz. Büszkeségi kérdést csinál belőle, hogy időben kifizesse az embereit, így semmi köze nincs ehhez a problémához, a munkások pedig rossz embert pereltek be.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek