Starity

Így tudta meg Perrie Edwards, hogy Leigh-Anne Pinnock is babát vár

2021. május 26. 13:01   |   Szerző: Glamster

Ilyen is csak a mesékben van: a Little Mix két énekesnője egyszerre esett teherbe.

hirdetés

Perrie Edwards és Leigh-Anne Pinnock terhességének bejelentése szerinte egyszerre érkezett. A két énekesnő jobban nem is időzíthette volna a babavárást, hiszen így együtt tapasztalhatják meg az anyaság örömeit.

Perrie most egy interjúban beszélt arról, hogyan tudta meg, hogy Leigh-Anne is áldott állapotban van.

Egy Zoom beszélgetésben voltunk, és (...) úgy éreztem, hogy mindent elszúrok ezzel. Pánikba estem, ezért írtam a menedzseremnek, Samnek, hogy azonnal beszélnünk kell. Rögtön azzal nyitott, hogy terhes vagyok-e. Nem értettem, honnan tudja, mire bejelentette, hogy ő is babát vár, és megkért, hadd kapcsoljon a beszélgetésbe még valakit. Korainak éreztem még, hogy más is tudjon róla, de megkért, hogy bízzak benne. Én pedig bízom benne. Leigh volt a vonal másik végén, és elkezdett sírni, hogy „Perrie, te is?”. Aztán mindketten sírtunk. El se akartuk hinni!

– magyarázta az aranyos történetet Perrie.

A Confetti videó alatt már babát vártunk, és tök hamar kifulladtunk, fájt a hátunk, meg minden. De próbáltuk leplezni, hogy a koreográfus és a rendező ne tudja meg, hogy mi a helyzet. Jade is beszállt a panaszkodásba, hogy neki is fáj a háta.

Embed from Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek