Starity

Nem tanúskodhatnak gyermekei Brad Pitt ellen

2021. május 26. 14:02   |   Szerző: Glamster

A bíró nem akarja meghallgatni a kiskorú gyermekek tapasztalatát Brad Pitt-tel szemben.

hirdetés
Nem tanúskodhatnak gyermekei Brad Pitt ellen
Fotó: Instagram

A gyermekek elhelyezkedésén marakodik a válófélben lévő Angelina Jolie és Brad Pitt. Jolie most arról számolt be, hogy a bíró megtagadta tőle a tisztességes eljárást, mivel nem engedi, hogy közös gyermekeik tanúskodhassanak.

A bíró, John Oudenkirk döntött erről, mivel a gyermekek kiskorúak, ezért nem hajlandó figyelembe venni, hogy mit akarnak megosztani a jogi procedúra során. Jolie kiemelte, hogy a bíró elmulasztotta kellően megfontolni a kaliforniai törvénynek azt a részét, miszerint a gyermekek érdekét sérti, ha olyan személynek ítéli oda őket, akik családon belüli erőszakot követtek el.

Már egy ideje pletykálták, hogy három gyermeke, a 19 éves Maddox, a 17 éves Pax, és a 16 éves Zahara azért akart tanúskodni, hogy beszámoljanak apjuk, Brad Pitt, rendszeres ivászatáról és erőszakoskodásáról.

Legutóbb arról írtunk, hogy Pitt állítólag iszákos volt, és részegen többször belekötött, sőt, meg is ütötte a színésznőt. Angelinánál pedig akkor tört el a pohár, miután Pitt ittasan a gyermekeiket kezdte kritizálni. Maddoxot, aki akkor 15 éves volt, felpofozta. Maddox azóta nem tartja vele a kapcsolatot.  

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek