Starity

Visszatért a Jóbarátok csapata

2021. május 27. 17:05   |   Szerző: Glamster

Vége a várakozásnak: az óriási sikernek örvendő sorozat szereplőgárdája ismét egymásra talált.

hirdetés
Visszatért a Jóbarátok csapata
Fotó: HBO

Véget ért a mai napon, május 27-én a várakozás. Minden idők egyik legsikeresebb és legnézettebb sorozata, a Jóbarátok, egy 100 perces különleges folytatást kapott az HBO-nak köszönhetően.

Egy csokornyi híresség is feltűnt a megszokott és megszeretett szereplők mellett, amire már az előzetes betekintőkből számítani lehetett.

Az HBO Go-n már elérhető a Jóbarátok: újra együtt kiadás, ami több mint másfél órányi szórakozást kínál a rajongóknak – egyelőre még szinkron nélkül, magyar felirattal.

A Jóbarátok sztárjai: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer visszatérnek a legendás vígjátéksorozat eredeti forgatási helyszínére, a burbanki Warner Bros. stúdió területén található 24-es színpadra, hogy improvizációs formában, spontán, forgatókönyv nélküli játékkal ünnepeljék meg a szeretett sorozatot. A JÓBARÁTOK: ÚJRA EGYÜTT című epizódban egy egész csapatnyi különleges vendégszereplő jelenik meg, többek között David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling,Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon és Malala Yousafzai. (HBO GO)

Neked, hogyan tetszett a visszatérő rész?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek