Starity

Mina nem nyugszik: őszinte bocsánatkérésre kéri Jimint

2021. május 30. 10:10   |   Szerző: Pinkyjae

Mina még mindig nincs kiengesztelve: Instagramon kéri Jimint arra, hogy válaszoljon az üzeneteire és rendesen kérjen tőle bocsánatot.

hirdetés
Mina nem nyugszik: őszinte bocsánatkérésre kéri Jimint
Fotó: Koreaboo

Az AOA nevű lánycsapat két egykori tagjának kálváriája tavaly nyáron kezdődött, amikor Mina megosztotta a nagyvilággal 10 éves szenvedését, amit Jimin okozott neki.

Mina azóta is harcol a hitetlen, utálkozó netezőkkel igazának védelméért: Jimin rajongóira ,,gyilkosokként" hivatkozott, majd öngyilkossággal is fenyegetőzött.

Jimin az incidens óta csak egy tartalmas levélben hallatott magáról, amiben bocsánatot kér Minától, illetve bejelenti visszavonulását a zeneiparból és a közszereplésből. Instagram profilját azóta sem frissítette.

Minának azonban ennyi nem volt elég: a napokban egyik régi posztja alatt kommentben kérte Jimint, hogy vegye fel vele a kapcsolatot, mert ő már sokszor próbált írni neki sikertelenül.

Fotó: Instagram, forrás: Allkpop

Bűntudat? Sírtál és könyörögtél? Szedett-vedett hazugság. Persze, hogy nem értesz meg, mert mindig is utáltál és bántottál ok nélkül. Nem tudtál alaposan gondoskodni rólam? Már majdnem olyan voltál, mint a térfigyelő kamerám? Sokkal inkább, majdnem olyan voltál, mint az árnyékom, aki a legkisebb hibát is keresi bennem. A tetteid és a szavaid teljesen különböztek. Remek színész vagy. Keress fel. Tudod a számom. Ha már az üzeneteimre nem válaszolsz, akárhányszor kerestelek...

Mina azt állítja, még nem kapott őszinte bocsánatkérést Jimintől.

via Allkpop

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek