Starity

Elege lett a csillogásból: Adrian Grenier szakított Hollywooddal és a farmeréletet választotta

2021. május 29. 16:04   |   Szerző: Four

A színésznek elege lett a hollywoodi csillogásból és inkább egy texasi farmra költözött.

hirdetés

Adrian Grenier úgy döntött, nem kér többet a sztárok forgatagából és egy sokkal csendesebb életet szeretne. A híresség egy texasi farmra költözött és a színészkarrierjét hátrahagyva a vidéki élet elfoglaltságait választotta: gyümölcserdőt telepített farmjára, és vadasparkot szeretne létesíteni.

A színész az Austin Life Magazin interjújában mesélt arról, miért akart más életet:

Öt évvel ezelőtt vettem egy házat Austinban, és egy éve úgy döntöttem, végleg odaköltözöm. Vannak itt barátaim, van egy vállalkozásom, szeretem ezt a helyet. Austin nagyvilági, anélkül, hogy sznob lenne. Az emberek itt okosak és sikeresek, de nem hivalkodnak vele. Nincs mit folyton bizonyítani, az emberek elfogadnak, és ez azonnal jó érzés volt.

- mondta. 

Grenier elmondta, habár szerette a Los Angeles-i életét is, egy idő után úgy érezte, az életmódja nem passzol ahhoz, amit képviselni szeretne:

Az utóbbi 20 évben több környezetvédelmi munkát is végeztem, alapítottam szervezeteket, amelyek mind azt képviselték, az embernek jobban kellene tisztelnie a természetet - ennek ellenére én mégis máshogy éltem. Ha keményen dolgozol, híres leszel és sok pénzt keresel... de nagyon fakó tud lenni az az élet.

A 44 éves színész azt állítja, semmi nem hiányzik a csillogó karrierjéből:

Nem hiányzik semmi abból a világból. Ha sokáig vagy Instagramon, akkor esetleg úgy érzed, kimaradsz valamiből - de mindenki csak tetteti, hogy milyen tökéletes mindene. Én tudom, hogy nagyon jó életem van, ezért ezt nem is mondom senkinek.

- mondta Adrian.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek