Starity

Dove Cameron: "Úgy éreztem, nem fogják elfogadni, hogy biszexuális vagyok"

2021. május 31. 16:04   |   Szerző: Four

Interjúban mesélt arról a sztár, hogy miért határozott úgy, megosztja rajongóival identitását.

hirdetés

Dove Cameron őszintén vallott érzéseiről a Gay Times hasábjain: a híresség elárulta, korábban félve beszélt identitásáról. Cameron tavaly, egy Instagram élőzés közben mesélte el, hogy biszexuális - ám sokáig tartott az emberek véleményétől:

Sosem voltam összezavarodva önmagammal kapcsolatban. De úgy éreztem, nem fognak elfogadni, és volt egy fura narratíva a fejemben, hogy az emberek nem hisznek majd nekem. Remélem segít, hogy coming outoltam: az volt az érzésem, hogy sosem beszélhetek erről. Szerintem a szakma azóta sokat változott: van lehetőség "emberinek lenni" úgy, hogy nem szednek szét közben. Nagyon ideges voltam, de egy nap elmondtam, mert úgy viselkedtem, mint aki már coming outolt, aztán rájöttem, hogy még nem tettem meg.

- mesélte Dove, aki hozzátette, sokkal inkább önmaga meghatározása kapcsán volt fontos neki az őszinteség, és nem azzal kapcsolatban, hogy kit szeret:

A procedúra inkább arról szólt, hogy ki vagyok én, és nem arról, hogy kivel randizom vagy fekszem le. Azt választom, hogy önmagamat szeretem, hogy önmagam leszek és nem változtatok magamon attól függően, hogy kikkel vagyok. Nem kérek bocsánatot azért, aki vagyok. Nem fogalmazok kicsit másképp azért, hogy másoknak kényelmesebb legyen.

- jelentette ki a sztár.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek