Starity

Megjelent Dynoro és 24kGoldn 'Monsters' című újdonsága

2021. május 31. 19:07   |   Szerző: Glamster

Dynoro “In My Mind“ című slágerének megjelenésével szinte a semmiből vált világszerte ismertté 2018-ban.

hirdetés
Megjelent Dynoro és 24kGoldn 'Monsters' című újdonsága
Fotó: Sony Music

Új projektjéhez a litván származású producer és DJ, egy hasonlóan tehetséges kollégájától kapott támogatást. A „Monsters” című friss dala egy nemzetközi kollaboráción alapul, nem mással, mint az amerikai rapper, 24kGoldn (a “Mood” című sláger előadójának) közreműködésével, aki a pozitív hangulat megteremtése mellett energikus dance és melodikus trap ritmusokkal járult hozzá a dalhoz.

A kollaborációban mind Dynoro mind pedig 24kGoldn a legtöbbet hozzák ki magukból: a tiszta akusztikus gitár hangzás találkozik az energikus basszus ütemekkel és a himnusz szerű gyermekkórussal. Egy egetrengető drop után 24kGoldn átvált halk, szinte már dúdolás szerű éneklésre és melodikus trap ütemek kíséretében összetéveszthetetlen hangjával küzd saját démonai ellen. Senkinek sem kéne félnie az ágya alatt vagy éppen a képzeletében létező szörnyektől, tűnjenek azok bármilyen aprónak vagy hatalmasnak elsőre.

Ez volt az a dal, amit mindenképpen meg akartam jelentetni ebben az évben. Eltelt egy kis idő az utolsó megjelenésem óta, de úgy érzem megérte a várakozást. Felejtsük el a legnagobb félelmeinket, gyűjtsük össze minden erőnket és induljunk együtt csatába a legijesztőbb szörnyetegeink ellen.

Dynoro nagy örömmel dolgozott együtt 24kGoldn-nel, aki tavaly a Puerto Rico-i énekes-dalszerző, Iann Dior-ral közös, ”Mood” című dalával fenekestül forgatta fel világszerte a stream és a TikTok toplistákat.

Dynoro is hasonló sikereket ért el karrierje során, 2018-ban "In My Mind” című dala az év egyik legnagyobb slágerévé vált, sőt mi több hallhattuk az akkori Tomorrowland hivatalos dalaként létrejött, ugyanerre a névre keresztelt remixben is, amelyet Ivan Gough, Feenixpawl és Georgi Kay hozott létre az „In My Mind” és D'Agostino "L'amour toujours" című dalából. A dal heteken keresztül vezette 13 ország Spotify, Apple Music és Shazam toplistáját is.

Az “In My Mind” nem csak Európában hódított. A dal a legjobbak között szerepelt az amerikai rádiós listákon is, és az 5. helyet vívta ki magának az ottani dallistán. Emellett világszerte több mint 3,7 millió eladott példánnyal, 1 milliárd Spotify streammel, Német- és Franciaországban gyémánt, Ausztriában, Svájcban, Olaszországban, Belgiumban, Magyarországon és még számos más országban pedig dupla platina minősítéssel büszkélkedhet.

Obsessed című, a norvég énekes-dalszerzővel, Ina Wroldsen-nel közös dance-pop dalával, a brazil producerrel, Alok-kal közös “On & On”-nal és Taio Cruz “Hangover” című slágerének új verziójában való szereplésével Dynoro bebizonyította, hogy nem csak holmi egy dalos csoda.

Monsters” című vadonatúj dalával nem csak jó hangulatba szeretné hozni a hallgatóit, hanem bátorságot is szeretne kölcsönözni nekik, mivel a mostani és az ehhez hasonló nehéz időkben mindkettőre szükségük lehet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

zene Sony Music pr EDM
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek