Starity

A Wilio szolgáltatói minden igényét teljesítik

2021. június 01. 17:05   |   

Képzeljünk el olyan szituációt, hogy a fürdőszobánkat elárasztja a víz, mert napok óta csöpög valahonnan, de fogalmunk sincs, honnan. Rémálom az egész, amit még az is tetéz, hogy már végigfaggattuk az összes ismerősünket, barátunkat, az internet is jó barátunk lett az elmúlt napokban, mégsem találtunk egy vízszerelőt, aki ráér, és megszerelné a vízvezetéket. Majd képzeljünk el egy olyan helyet, egy olyan platformot, ahol csak gyorsan regisztrálunk, leírjuk az aktuális gondunkat a csöpögő vezetékkel kapcsolatban és pár perc múlva már chaten beszélgetünk egy szakemberrel, aki megnyugtat, hogy hamarosan elmegy hozzánk elhárítani a bajt. Álomnak tűnik, mégsem az. A Wilio azon munkálkodik, hogy minél kevesebb rossz tapasztalata legyen az embereknek, minél többen olyan szakembert találjunk, akire éppen szükségünk van.

hirdetés
A Wilio szolgáltatói minden igényét teljesítik

A Wilio-val nem nehéz szakképzett munkaerőt találni

A Wilio megkönnyíti a dolgunkat, hiszen egy olyan platformot hozott létre, ahol szolgáltatók találkoznak szakemberekkel. A regisztrálást követően mi is azonnal találhatunk egy vízvezeték-szerelőt, aki gyorsan és hatékonyan elhárítja a bajt. Regisztrálni mindenképpen szükséges, hiszen csak így találhat egymásra az ügyfél és a szolgáltató.

De honnan tudja a Wilio, hogy nekem éppen milyen szolgáltatóra van szükségem?

A Wilio algoritmusokat használ, és így küldi szét a megbízás részleteit a kiválasztott szolgáltatóknak. A szolgáltatók egyből látni fogják, hogy mi a problémánk, és ennek tükrében tudni fogják, hogy nekünk mire van szükségünk és azt is, hogy mikor. Ezért is kell részletesen leírni, hogy konkrétan mi a problémánk. Nem elég annyit leírni, hogy vízvezeték-szerelőre van szükségem. Hiszen a szolgáltatónak konkrétan tudnia kell, hogy mi lesz a feladata, milyen gondot kell orvosolnia. Írjuk le részletesen, hogy csöpög a csap, szivárog a víz a fürdőszobában, nem tudjuk honnan, de vizes a fal és minden olyan dolgot vázoljunk részletesen, hogy tényleg a legprofibb, leghozzáértőbb szolgáltató jelentkezzen a munkára. Ez a projekt létrehozása.

A szakemberek elolvassák a projektjét és amennyiben elérhetők és érdekli őket a projekt, akkor kapcsolatba lépnek Önnel. Az esetek 70 %-ában, akár 5 percen belül érkezhetnek is az ajánlatok. Ezt követően már csak a részletekben – időpontban, árban – kell megegyezniük azzal a szakemberrel, akire a választása esett.

Miután a szolgáltató teljesítette a megbízást, értékelje az elvégzett munkát. Igen, a Wilio-n erre is van lehetőség. Hogy ez miért hasznos? Sok olyan eset van, amikor találunk egy szolgáltatót, például az interneten keresztül. Leinformálni nem tudjuk, viszont sürgősen szükségünk van az adott szolgáltatásra. Kapunk időpontot, mi várjuk is a szerelőt, de nem érkezik meg, és még a telefont sem veszi fel. Ez több mint bosszantó. Ez azonban csak a kisebbik rossz, hiszen olyan is megesik, hogy az előleg után lesz se híre, se hamva a szolgáltatónak. Mit tehetünk? Kinek szóljunk? Hol és hogyan jelezzük, hogy becsaptak, átvertek? Általában sehol. A Wilio egy olyan hely, ahol visszajelezhetünk, ahol értékelhetjük a szolgáltatót. Neki sem érdeke, hogy folt essen a becsületén, így nagy eséllyel lehetünk elégedettek a munkájával. A Wilio visszajelzései nagyon jók, a szolgáltatók átlagos értékelése 9,6. Ami lássuk be, kimagasló szám a tízből.

A számok önmagukért beszélnek

A www.wilio.hu oldalán már majdnem kétszázezer alkalmazásletöltés történt, és 50.983 a létrehozott projektek száma. A Wilio Szlovákia és Magyarország területén 27.638 szolgáltatóval rendelkezik. A számok önmagukért beszélnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek