Starity

Dráma: Travis Baker szerint Scott Disick barátnője egy gyerek

2021. június 02. 18:06   |   Szerző: Glamster

Travis Baker Scott Disick ex-nejével, Kourtney Kardashiannal jár, ám úgy néz ki, nem jönnek ki.

hirdetés

Kourtney Kardashian és Travis Barker kapcsolata sok rágcsálni valót nyújtott eddig az embereknek, pedig csak február óta randiznak. Ilyen volt például a közös tetoválásuk, a majdnem pucér képük, vagy éppen a bizarr dupla randijuk.

Travis ex-felesége, Shanna Moakler nem nézi jó szemmel az új románcát, és nyilvánosan belájkolt egy kommentet, ami Kourtney-t egy rossz cserének nevezte.

Jól lejjebb adtál Shanna óta

– írta egy felhasználó.

Kourtney ekkor stílusosan válaszolt egy fotóval: „ne kémkedj az exed után”.

Shanna előző héten megvádolta Travist, hogy 2006-ban Kim Kardashiannal csalta meg, ezt azonban mindketten tagadták. Majd azt állította, hogy Kourtney és Kim tönkretette őt és a családját.

Nos, most Kourtney exe, Scott Disick is bekerült a képbe. Scott állítólag még mindig szerelmes Kourtneyba, és bármikor újra feleségül venné. Azonban neki most van egy új barátnője, aki alig 19 éves.

A pár megpróbált nyitni Kourtney és Travis felé, ezért dupla randira menntek nemrégiben, ami állítólag kínos volt. Ezután Scott belájkolt egy hozzászólást, ami Scott barátnőjét egy gyereknek nevezte és nem érti, hogy 38 évesen, hogyan tud kikezdeni vele.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek