Starity

Egyesek szerint rémálom volt a forgatás Mischa Bartonnal a Narancsvidékben - a színésznő mást állít

2021. június 03. 13:01   |   Szerző: Four

A színésznő elmondása szerint pont, hogy vele bántak rosszul a forgatás során.

hirdetés

Különböző vélemények ütköztek a Narancsviék című sorozat forgatása kapcsán: Mischa Barton, a produkció egyik sztárja nemrég kijelentette, többek között azért is hagyta ott anno a sorozatot, mert "több férfi piszkálta a stábból". 

Egy most nyilatkozó forrás szerint azonban Barton volt az, akit nem lehetett elviselni a forgatásokon mert folyton késett:

Szóval most azt akarja mondani, hogy őt piszkálták. Nem piszkálták, csak az emberek nem értékelték, hogy órákat kellett várniuk, mire megjelent. 

- mondta az illető, aki szerint Barton anyja, aki egyben a menedzsere is volt - szintén nagyon nehéz esetnek bizonyult.

Mischa ehhez képest a következőt állítja:

Elég sok dolog történt ott. Függetlenül attól, hogy késtem vagy sem, ez nem jogosít fel hatalommal rendelkező embereket egy bizonyos viselkedésre. Mindenki másképp tapasztalja meg a dolgokat: elismerem, hogy a múltbéli viselkedésem nem volt túl nagy segítség bizonyos helyzetekben, de el fogom mondani az én igazságomat, amikor úgy érzem.

- mondta a 35 éves színésznő. 

Barton kolléganői, Rachel Bilson és Melinda Clarke később egy podcastben úgy nyilatkoztak, tudták, hogy nagy nyomás helyezkedik Mischára, de néhány kommentje számukra "zavaros".

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek