Starity

Travis Barker exe azt állítja, nem beszélnek vele gyerekei

2021. június 03. 16:04   |   Szerző: Four

Travis Barker exének elmondása szerint gyerekei nem beszélnek vele már egy ideje.

hirdetés

Tovább folytatódik a Travis Barker-Shanna Moakler-Kourtney Kardashian botrány: ezúttal Shanna Moakler beszélt a Page Sixnek arról, hogy nagyon megromlott a kapcsolata Travis Barkerrel közös két gyerekével és állítása szerint nem is beszélnek egy ideje.

A 15 éves Alabama és a 17 éves Landon állítólag azóta nem tartja a kapcsolatot Shannával, hogy nemrég Moakler kijelentette, Kim Kardashiannak is köze volt ahhoz, hogy tönkrement a házassága Travisszel. 

Alabama ezek után kijelentette, az anyja nem igazán volt jelen az életében, és nem olyan tökéletes, mint amilyennek egyesek beállítják. 

Moakler így nyilatkozott az esetről:

Sajnálatos módon jelenleg még mindig távolság van köztünk. Próbálok mindenkinek egy kis teret adni. Nem tudom... Jelenleg csak próbálom tudatni a gyerekeimmel, hogy itt vagyok nekik és szeretem őket. Hogy én vagyok az anyjuk és mindig része akarok lenni az életüknek. Csak annyit tehetek, hogy időt adok, hogy mindannyian gyógyulhassunk, de nem tudom, mit hoz a jövő.

Shanna hozzátette, nincs baja Travis új kapcsolatával, amíg a gyerekeivel való viszonyába nem folynak bele:

Azt szeretném, hogy mindenkinek nagyszerű legyen a kapcsolata. Nem érzek ellenségességet irántuk, nem vagyok féltékeny rájuk. Nem kívánok nekik semmi mást, csak a legjobbakat. Egyszerűen csak nem akarom, hogy beleszóljanak a gyerekeimhez fűződő kapcsolatomba.

- mondta.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek