Starity

Kim Kardashian a házassága miatt zokogott testvéreinek

2021. június 04. 14:02   |   Szerző: Four

A Kardashianok realityjének legutóbbi részében előkerültek Kim házassági problémái.

hirdetés

Kim Kardashian kendőzetlenül vallott házassága rizikóiról a családi reality legutóbbi epizódjában. 

Kim és Kanye egy közös kirándulás forgatása előtt hatalmasat veszekedett Khloe szerint, amelynek eredménye az lett, hogy Kim még a nyaralóba készített sütemények miatt is dühöngött. 

Kim már egy ideje nagyon szenved a házassága miatt a kulisszák mögött, és nyilvánvalóan a szomorúságát és haragját máson vezeti le. Néha van, hogy amiatt akadsz ki, amelynek semmi köze ahhoz, amin keresztülmész. 

- mondta Khloe.

A kiránduláson Kim azt mondta, "jelenleg nem veszekednek" a rapperrel - egy korábbi bejátszás viszont megmutatta, hogy a fent említett vita után Kardashian teljesen összeomlott:

Őszintén, nem tudom ezt tovább csinálni. Miért vagyok évek óta leragadva ugyanott? [Kanye] minden évben más államba költözik, én viszont összeszedett kell, hogy legyek, hogy felnevelhessem a gyerekeket. Csodálatos apa, nagyon jó munkát végez. Szerintem olyat érdemel, aki minden lépését támogatni tudja, mindenhová követi, és Wyomingba költözik vele - én ezt nem tudom megtenni. Olyan feleség kellene neki, aki minden mozdulatát támogatja és vele utazik. Úgy érzem magam mint egy ki****ott kudarc, ez a harmadik ki***ott házasságom. Egy vesztesnek érzem magam. De nem tudok erre gondolni, boldog szeretnék lenni.

- sírt a testvéreinek Kim.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek