Starity

Kim Kardashian másodjára sem ment át a jogi vizsgáján

2021. június 11. 14:02   |   Szerző: Four

A reality-sztár a családi sorozatban árulta el, hogy másodjára sem sikerült a vizsga.

hirdetés

A Kardashianok realityjének záró epizódjából kiderült, Kim sajnos másodjára sem ment át a jogi tanulmányaihoz szükséges vizsgán. 

A híresség épp forgatott, amikor megnézte a végeredményt, és igencsak meglepődött azon, hogy ismét elbukott: a ponszámai hasonlók lettek, mint előző alkalommal. (Tavaly novemberben, a születésnapja után csinálta meg másodjára vizsgát, amelynek eredményét csak most közölte a család.)

Kardashian sajnálkozva hívta fel tanárait és húgát, Khloe-t, aki szerint kész csoda lett volna, ha sikerül a dolog. Kardashian ugyanis a felkészülés során koronavírusos lett, illetve magánéleti válságba került akkor még férjével, Kanye Westtel.

Koronavírusos voltál, ott volt a 40. szülinapi partid. Volt egy csomó párkapcsolati problémád. És maga a karantén. Szerintem így nem is számított a dolog. Ha átmentél volna, az igazi csoda lett volna a koronavírus miatt.

- mondta Khloe.

Tudom, de attól még akartam ezt a csodát. Hiszek a csodákban. De okés. 

- válaszolta erre Kim, aki kijelentette, az idén júniusban történő harmadik vizsgára próbálja nagyon összeszedni magát, és minden idejét a tanulásra fogja fordítani.

 

 

via TheSun

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek