Starity

Egy APRIL tag nővére nyilatkozott: „A húgom nem lehetett bántalmazó!”

2021. június 20. 09:09   |   Szerző: heecasso

Naeun testvére a húga védelmére kelt: nem lehetett tagja a bántalmazásnak, ugyanis azon időszakban ő maga is nehéz időszakon ment keresztül.

hirdetés

Április végén Lee Hyunjoo, az APRIL nevű lányegyüttes egykori tagja megerősítette a pletykákat, miszerint csapattársai által munkahelyi bántalmazásban részesült.

Az egyik érintett tag, Naeun nővére azonban a minap Instagramján részleteket osztott meg a húga naplójából, amik ártatlanságát bizonyíthatják.

Csatolom Naeun naplóbejegyzéseit ebből az időszakból. Sokat szenvedett akkoriban, még mindig nem beszél róla szívesen. Nem lehetett bántalmazó, mivel ő is sok nehézségen ment keresztül.

— osztotta meg a családtag. A bejegyzéshez többek között az alábbi képet is mellékelte.

Fotó: Allkpop, forrás: Instagram

Jelly koreográfia, Jelly felvétel. Utálom. Utálom magam. Miért vagyok ilyen? Komolyan, rosszabb vagyok, mint egy szemétdomb. Senkivel nem akarok beszélni. Be akarok kussolni és eltűnni. Úgysem hiányoznék senkinek se...

A testvér azóta priváttá tette a fiókját, de ugyanebben a bejegyzésében Hyunjoot is megemlítette.

Úgy tudom, a cég még nem tudott kapcsolatba lépni vele. Küldtek neki egy egyezményt a szerződése felmondásáról, de nem válaszolt rá. (...) Azt is állította, hogy a szüleink megfenyegették őt, miközben nem is tudják a számát.

— tette hozzá, továbbá felszólította Hyunjoot, hogy mutasson fel kézzelfogható bizonyítékot arra a kárra, amit a családjától elszenvedett.

via Koreaboo

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek