Starity

Kim Kardashian irigykedett Khloe és Tristan kapcsolatára

2021. június 14. 18:06   |   Szerző: Four

A reality-sztár úgy érezte, neki és Kanye Westnek nincs olyan jó kapcsolata, mint húgának és Tristannak.

hirdetés

Annak ellenére, hogy Khloe Kardashiannak időről-időre szembesülnie kell a barátját, Tristan Thompsont érő hűtlenségi pletykákkal (korábban Tristán már többször is megcsalta őt), Kim mégis irigykedett a kosaras és Khloe kapcsolatára.

A realityjük befejező epizódjában Kim elárulta édesanyjának, hogy amikor hosszabb időt töltött együtt húgával és Tristannal, elkezdett másképp gondolkodni saját kapcsolatáról:

Minden nap, Khloe, Tristan és én reggel hatkor edzettünk. Csak mi hárman voltunk, egy jó nyolc hónapon keresztül én voltam a harmadik kerék a karanténban, és nagyon megirigyeltem őket. Úgy éreztem, wow, ezek azok a kis dolgok, amik nekem nincsenek. Minden nagy dolog a birtokomban van, extravagáns mindenfélék, bármi, amit el tudsz képzelni. Tudom ezt és hálás vagyok ezekért az élményekért - de úgy érzem, készen állok az apró dolgokra, amik sokat jelentenek.

- mondta Krisnek. 

Kim azt is elárulta, a negyvenedik születésnapja is gondolatébresztő volt a jövőjével kapcsolatban:

Miután idén 40 lettem, rájöttem, hogy nem akarok olyan férjet, aki egy teljesen másik államban él. Azt gondoltam, így jövünk ki a legjobban, de ez elszomorított. Szeretnék valakit, akivel egyforma tévéműsorokat kedvelünk, valakit, aki eljön velem edzeni.

- mondta Kim, aki idén be is adta a válókeresetet.

 

 

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek