Starity

Tony Parker: „Tudtam, hogy Eva válni akar”

2010. november 19. 17:05   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres kosárlabdás nem lepődött meg, amikor tegnap felesége aláírta a papírokat válásuk ügyében. Sőt, azt mondja, már számított is rá.

hirdetés
Tony Parker: „Tudtam, hogy Eva válni akar”

„Eva és én bizalmasan megvitattuk a helyzetünket” – nyilatkozta a 28 éves sportoló az amerikai People magazinnak, ám amikor felhozták neki az Eva megcsalásáról szóló pletykákat, már nem reagált.

„Tudatában voltam, hogy talán a válással kapcsolatos papírokat írja alá Los Angelesben. Én nem írtam alá a válási papírokat sem Texasban, sem Kaliforniában, és nem fogadtam ügyvédet sem – folytatta. És ha a média több információra kíváncsi a szakítással kapcsolatban, Tony azt mondja, nem fog semmit kifecsegni. – Úgy tervezzük, hogy az ezzel kapcsolatos további megbeszéléseinket privátban rendezzük le.”

A Született feleségek egyik főszereplője és az NBA sztárja egyébként hét évig volt együtt. 2004-ben találkoztak, 2006-ban házasodtak össze, de közös gyermekük nem született. A válásról szóló hírek azért is döbbentették meg az embereket, mert pár hete még arról volt szó a sajtóban, hogy Eváék egy haiti árvát készülnek örökbefogadni – amire most már sajnos sosem kerülhet sor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek