Starity

Ashley és Mary-Kate Olsen: "Örökké ki akarjuk javítani a tökéletlenségeket"

2021. június 15. 07:07   |   Szerző: Four

A két híresség a The Row nevű divatmárkájuk kapcsán adott hosszabb interjút.

hirdetés

Az Olsen-ikrek szinte alig adnak interjút amióta visszavonultak a színészettől, és csak az immár 15 éve működő The Row nevű divatmárkájukkal foglalkoznak. 

Ashley és Mary-Kate Olsen most mégis leült egy hosszabb beszélgetésre az i-D magazinnal, amelyben többek között azt is elárulták, a márkájuk stílusa a neveltetésükből fakad:

Diszkrét embereknek neveltek minket.

- mondta Mary-Kate.

Azt hiszem, nagyjából igaz ez a stílusunkra, a kedvenc dizájnjainkra is. De ez nem jelenti azt, hogy ne értékelnénk az igazán mintás, nagyívű dolgokat. Néha egy egész kollekció így kezdődik, aztán szép lassan leegyszerűsödik. Nem mindig az elejétől kezdve az.

- tette hozzá Ashley.

A két sztár hozzátette, a divatmárkájukat mindig is úgy akarták reklámozni, hogy a brand legyen a legfontosabb, ne a nevük:

Nem akartunk az arcai lenni, nem feltétlenül akartuk, hogy az emberek tudják, a márka mi vagyunk. Inkább a termék volt a lényeg, olyannyira, hogy azt kérdeztük magunktól: "kit szerezhetnénk meg a márka frontvonalába, hogy nekünk ne kelljen ott lenni?".

- mondta Ashley.

A maximalizmusuk azonban mindig a régi maradt:

Keményen dolgozunk, mint ahogy mindig. Szerintem azért is foglalkozunk a divattal, mert örökké ki akarjuk javítani a tökéletlenségeket. És a következő szezonban ezt újra megteheted. De azért is fontos ez, mert így mindig feszegetjük a határainkat, biztosítjuk, hogy minden igényt kiszolgálunk. Fejlődünk és tanulunk.

- jelentette ki Mary-Kate.

Embed from Getty Images

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek