Starity

Chrissy Teigen hosszú posztban kért bocsánatot bántó üzeneteiért

2021. június 15. 13:01   |   Szerző: Four

Az utóbbi időben többen is kijelentették, hogy Chrissy üzenetei bántóak voltak.

hirdetés

Chrissy Teigenről az utóbbi időben többen is kijelentették, hogy Twitteren írt posztjai illetve különböző privát üzenetei nagyon bántóak voltak.

Courtney Stodden például elárulta, Chrissy egyszer privát üzenetben azt írta neki "aludjon el örökké". Stodden állítása egy egész lavinát indított el, Michael Costello divattervező például nemrég vallotta be, hogy 2014-ben egy félreértés miatt Teigen rasszistának nevezte, és kijelentette, ne számítson a jövőben sok munkára. Costello szerint a híresség be is váltotta az ígéretét, és azóta egy stylist barátjával szinte minden munkáját ellehetetlenítette.

De napvilágra kerültek Chrissy olyan régi tweetjei is, amelyekben például Lindsay Lohanen poénkodott, aki akkoriban vagdosta a csuklóját. 

Teigen, aki általában nagyon aktív a közösségi felületeken, hosszú posztban fogalmazta meg bocsánatkérését:

(...)Egyetlen nap, egyetlen perc sem telik úgy el, hogy ne érezném a megbánás ólomsúlyát azok miatt a dolgok miatt, amelyeket a múltban mondtam. Mint tudjátok, néhány borzasztó (borzasztó, borzasztó) tweetem nyilvánosságra került. Őszintén szégyellem magam. Ahogy nézem őket és érzem a fájdalmat, amelyet okoztak, nem tudok nem arra gondolni: hogy tehettem ilyet?

- majd Stoddent is megemlítette, akitől egyszer már elnézést kért:

(...)Egy embertől már nyilvánosan bocsánatot kértem, de többen is vannak - több, mint egy pár -, akiknek el kell mondanom, sajnálom. Most tartok ott, hogy privát módon felkeresem ezeket az embereket. (...) Megértem, ha nem akarnak beszélni velem, én se akarnék beszélni magammal. (A nagy igazság az egészben az, hogy mennyire nehezen viselem a konfrontációt.) De ha mégis akarnak velem beszélni, akkor itt vagyok, meghallgatom őket és sírás közben bocsánatot kérek.

- írta. 

(...)Valójában önbizalomhiányos és gyerekes voltam, és azt gondoltam, le kell nyűgöznöm az idegeneket, hogy elfogadjanak. Ha volt egy popkulturális jelenség, rögtön a Twitterhez fordultam, hogy felfigyeljenek rám, és írtam valamit, amiről akkor azt gondoltam, hogy nyers, okos, ártatlan gúnyolódás. Azt hittem, menő és megközelíthető leszek, ha kigúnyolok hírességeket. (...) A szavaknak következményeik vannak, és én valós embereknek támadtam neki a Twitter mögött. Nem egy random avatart bántottam, hanem fiatal lányokat - érzésekkel. Hogy tudnék nem gondolni erre?

- folytatta Chrissy. A híresség ezután hozzátette, többek között gyerekei is inspirálják arra, hogy a lehető legjobb, legszeretőbb ember legyen, ezért aztán mindent megtesz azért, hogy "ne egy hamis jóságot" mutasson nekik, hanem őszinte jószándékot. 

(...)Nem feloldozást kérek, csak türelmet és toleranciát. Arra kérlek titeket, engedjétek meg nekem - ahogy én is nektek -, hogy felvállaljam a múltbéli hibáimat és egy lehetőséget a fejlődésre és a változásra.

- zárta le Teigen.

 

 

via Page Six & Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek