Starity

Makulátlan padló az ideális padlótisztító eszközök segítségével

2021. június 15. 11:11   |   Szerző: Starity

A padló egy olyan felület, amelyen a leghamarabb meglátszik, ha nincs rendszeresen és megfelelően tisztítva. Intézmények esetében még szembetűnőbb, hiszen naponta akár több száz, több ezer embert is fogadhatnak, legyen szó éttermekről, szállodákról vagy egyéb közösségi színtérről.

hirdetés

Esetükben azonban annál több lesz a látogató és a fogyasztó vendég, minél tisztábbnak és egészségesebbnek találják az adott közeget. Így érdemes beszerezni minőségi és hatékony padlótisztító eszközöket, amelyek segítségedre lehetnek a munkavégzésben.

A tiszta környezet és a padlótisztító eszközök

A tiszta környezet manapság értéknek számít, hiszen megfelelő tisztítási folyamattal, minőségi tisztítószerekkel, professzionális takarítógépekkel és kiegészítő eszközökkel elpusztítható a baktériumok, vírusok és egyéb kórokozók java, amelyek felelősek egyes betegségek kialakulásáért. Azonban nem csak a tisztítószerek megléte az elengedhetetlen, hanem a padlótisztításhoz szükséges kiegészítő eszközöké is, hiszen mit sem érnek egymás nélkül. A padlótisztító eszközök segítségével hatékonyan felvihető a felületre az adott tisztítószer és könnyedén eloszlatható, így nem másodlagos az eszközök minősége sem. 

Megfelelő padlótisztító eszközökkel megkönnyíthető a munkavégzés, valamint felgyorsítható a folyamata is. A padlótisztítás elengedhetetlen eszköze a felmosó, amelyet szintén komplexen érdemes vizsgálni. Szükséged van egy ideális felmosófejre és egy strapabíró nyélre? A Delta Clean Kft padlótisztító eszközei között megtalálhatod a hagyományos pamut felmosófejeket, amelyek 200 grammos kivitelben szerezhetők be. Továbbá válogathatsz a viszkóz felmosófejek vagy a rasant kendő között is, amelyből az utóbbi 50 darabos kiszerelésben érhető el, a hozzá illeszkedő rassantartóval. 

A felmosóhoz tartozó kiegészítő eszközök

A nyelek sem másodlagosak, amelyből szintén széles választék áll rendelkezésedre: lehet famentes, alu-króm, de műanyag bevonatú nyél is. A választásod attól függ, hogy melyiket érzed a legkényelmesebbnek és legsrapabíróbb modellnek. Manapság kifejezetten népszerű a teleszkópos nyél is, hiszen az ember magasságához, valamint a felmosni kívánt felülethez igazítható, így sokkal kényelmesebbé válik a munkavégzés. 

Méret tekintetében lehet 130, 200 és 300 centiméteres. Nem csak egyesével, de kompletten, akár szettben is megvásárolhatod a felmosáshoz szükséges eszközöket. Ebben az esetben a Vileda eszközei lesznek segítségedre, hiszen kifejezetten magas minőséggel rendelkeznek a piacon. Esetükben a nyél, a felmosófej és a felmosóvödör egyaránt a szettben található, így nem szükséges bajlódnod az összeválogatással.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek