Starity

Tati Westbrook visszatért a YouTube-ra és újabb botrányról számolt be

2021. június 18. 09:09   |   Szerző: Glamster

James Charles-féle botrány után, egy évvel később, visszatér a youtuber.

hirdetés

Tati Westbrookot tartják a sminkguruk anyjának, márha a YouTube-ról van szó. GlamLifeGuru néven posztolgató Tati Westbrook már 2010-től töltött fel szépségápolással kapcsolatos videókat.

Karrierjét a James Charles-féle botrány törte meg 2019-ben: Tati sérelmezte, hogy a fiatal sztár nem reklámozta az ő vitaminjait, továbbá súlyos vádakkal illette James-t, aki az egyik legjobb barátja volt. Tati állította, James fiatal, kiskorú fiúkat próbál behálózni.

James akkor kivágta magát a helyzetből, így Tati rossz színben tűnt fel, ezért 2020 óta nem posztolt a csatornáján. Két évvel később Charles ismét ilyen botrányba került: ezúttal elismerte, valóban 14-16 éves fiúkkal levelezett, bár ő 18-nak hitte őket.

Lehet véletlen egybeesés, lehet nem, de Tati Westbrook visszatért a YouTube-ra. A szépségguru Egy évvel később címmel osztotta meg a videóját, amelyben leginkább az elmúlt időszakről beszélt.

Tati megosztotta, hogy problémák vannak a brandjével, a Halo beautyval, amely nehéz helyzetbe hozta őt a férjével is. A rajongók kiszúrták, hogy már nem viseli a karikagyűrűjét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek