Starity

5 tipp, hogyan spórolj a vásárlásaid során

2021. június 23. 10:10   |   

Vásárolni mindenkinek muszáj - akár kedveljük ezt az elfoglaltságot, akár nem. Ha felkészületlenül vágunk neki a bevásárlóközpontoknak, könnyen előfordulhat, hogy a pénztárcánk sínyli meg. Ezt azonban könnyedén elkerülheted, ha megfogadod 5 tippünket, amelyekkel akár több ezer forintot spórolhatsz meg.

hirdetés
5 tipp, hogyan spórolj a vásárlásaid során

Tippek a sikeres vásárláshoz

A legközelebbi vásárlásod során próbáld ki tippjeinket, és meglátod, mennyi pénzt spórolhat sz velük. Elég betartani pár egyszerű lépést.

  • Mindig készíts bevásárlólistát!

  • Lapozd át az aktuális akciós újságokat a

  • Kaufino.hu

  • portálon, és válaszd ki a vásárolni kívánt termékeket!

  • Hasonlítsd össze az egyes áruházak akcióit, és vásárolj ott, ahol a legjobban megéri!

  • Használd ki az áruház hűségprogramját, amelynek köszönhetően még többet spórolhatsz!

  • Ha vásárolnál egy bizonyos terméket, de nem sürgősen, várd meg, amíg akciós lesz!

Spórolj a Kaufinóval

A spórolásban segítségedre lesz a Kaufino portál, ahol egy helyen megtalálod a legnagyobb szupermarketek, hipermarketek és áruházak akciós újságait. Heti nagybevásárlásra készülsz? Válogass például az Aldi, Tesco vagy a Penny Market újságai közül. A Kaufinón azonban nem csak élelmiszereket kínáló áruházak akciós újságait találod. Ha például bútort vagy dekorációt keresel a lakásodba vagy kertedbe, lapozd át a Jysk akciós újságot. Vadászd le a legjobb kedvezményeket, és vásárolj kedvező áron a Kaufinóval.

Akciós újságok minden kategóriában

A Kaufinón mindig megtalálod a legfrissebb akciós újságokat. Ha egy konkrét áruház szórólapjára vagy kíváncsi, használd a weboldal keresőjét, így csak az adott üzlet akciós újságait látod majd érvényesség szerint sorba rendezve. Ha nem vagy biztos benne, mit keresel, válogass kategóriák szerint, mint amilyen a Hipermarketek és szupermarketek, Divat és cipő, Elektronika, Otthon és kert és sok más. A Kaufino akciós újságainak kínálata igazán széles. Mindegy, mit szeretnél vásárolni, itt megtalálod a legújabb akciós ajánlatokat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek