Starity

Potom 2,5 milliárdért vette meg ezt a luxusvillát Vajna Tímea

2021. június 23. 12:12   |   Szerző: Freeze

A 2019-ben elhunyt Andy Vajna özvegye Vajna Tímea tavaly októberben 850 millióért vásárolt egy szép ingatlant Buda legelőkelőbb részén. Úgy látszik Tímea vonzódik a modern, eldugott házakhoz, mert pár napja vett magának egy új villát, ezúttal Beverly Hills-ben és ezúttal 8,9 millió dollárért.

hirdetés

A 2021-ben újonnan épült ultramodern és egyedülállóan szögletes kastély egy eldugott zsákutca végén, zárt kapuk mögött bújik meg. A 650 négyzetméteres lakóterületen belül hat hálószoba és hét fürdő található, valamint egy garázs több luxusjármű számára elegendő parkolóval – írja a Megveszlak.hu

A hatalmas üveg bejáraton belépve, a lapos tetős ház számos egyedi felszereltséggel büszkélkedhet: Franciaországból behozott fehér tölgy keményfa padló, Fleetwood tolóajtók, lenyűgöző kilátás a kanyonra, valamint a Control4 otthoni automatizálás és szupermodern biztonsági rendszer. A kúriát a hatalmas nyitott terek és üvegfelületek jellemzik, ahonnan a kilátás káprázatos.

Az európai ihletésű konyhában vízeséses kvarcit munkalapok és luxus készülékek teszik kellemesebbé a főzés pillanatait.

A média terem egy high-tech 7.1 Dolby Digital rendszert tartalmaz.

A borok kedvelői számára egy zárt és hőmérséklet-szabályozott szekrényben több mint 100 évjárat tárolható.

Az emeleten a családi gyülekezőhelyről indul ki a folyosó, amely összeköti a különféle családi hálószobákat, melyek mindegyikéhez saját fürdőszoba tartozik.

A saját erkély mellett a szobában van egy modern kandalló és hatalmas kombinált fürdőszobával és saját gardróbbal rendelkezik. Az egész egzotikus kivitelben és bőséges természetes fénnyel megvilágítva.

Bár az ingatlan több mint egy hektár földterületet ölel fel, ennek jelentős része meredek hegyoldal. A többi most füves terület, kiegészítve egy teljes szabadtéri grillezési központtal és beépített bárral valamint egy szabálytalan alakú medencével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek