Starity

Súlyos hiba miatt érhet véget Billie Eilish karrierje

2021. június 23. 15:03   |   Szerző: Glamster

Az énekesnő mélyen bocsánatot kért a hibájáért, ám ez nem biztos, hogy elegendő lesz.

hirdetés

Előző héten kiszivárgott egy hírnév romboló klip a fiatal Billie Eilish-ról. Bár az énekesnő most is csak 19 éves, azokon a videókon alig volt 14 éves.

Az internet kiélezett a rasszista megnyilvánulásokra, így Billie kora nem számít kifogásnak ebben az esetben. Az énekesnő a felvételen akcentusokat parodizált az emberek szerint, ráadásul, egy rasszista szó is kicsúszott a száján.

Ezekből részlet megtekinthető az alábbi videóban:

Sokan így háborút indítottak Billie ellen, sőt, szerintük akár a karrierje is véget érhet. Természetesen Billie nem hagyta ezt annyiban és bocsánatot kért online.

Nagyon szeretlek titeket, srácok, és sokan kértétek, hogy beszéljek erről a témáról. Természetesen beszélni AKAROK róla, hiszen olyannak neveznek most, ami nem vagyok

– célzott arra, hogy rasszistának címkézték őt.

Egy videómontázs kering rólam, ahol 13-14 éves voltam, és egy dalra tátogok, amiben degradáló kifejezést használnak az ázsiai közösség ellen. Nagyon rosszul érint és szégyenlem, hogy valaha is erre énekeltem. Ebben a dalban hallottam először ezt a szót, hiszen én vagy a családom sosem beszél így. Az ignoranciám és a korom viszont nem kifogás, és tudom, hogy sok mindenkit megbántottam. Nagyon sajnálom

– folytatta.

A másik felvételen viszont idióta módon adok ki hangokat. Gyerekként ez szokásom volt. Így beszéltem az állatokhoz, barátaimhoz, és családomhoz. (...) NEM utánoztam rajta bármilyen nyelvet vagy kultúrát.

 

A csapata nem kívánta tovább kommentálni az esetet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek