Starity

Britney Spears gyereket akarna, de apja fogamzásgátlóra kötelezi

2021. június 24. 09:09   |   Szerző: Four

Az énekesnő pereli apját, aki hosszú évek óta gyámja: elmondása szerint még fogamzásgátlóra is kötelezi.

hirdetés

Sokkoló részleteket árult el Britney Spears azon a bírósági tárgyaláson, amelyen édesapját pereli hosszú éve tartó, Spears szerint toxikus és abuzív gyámsága miatt. 

Az énekesnő elmondta, habár szeretne férjhez menni és gyerekeket szülni, apja és csapata nem engedi, hogy kivetesse a méhen belüli fogamzásgátlóját.

Szeretnék normális életet élni. Szeretnék összeházasodni és egy kisbabát. A gyámság alatt közölték velem, hogy erre nem vagyok képes. Jelenleg is van bennem egy spirál, hogy ne legyek terhes. Ki akartam vetetni, hogy még egy gyerekem születhessen, de ez a mondvacsinált csapat nem engedi, hogy orvoshoz menjek, mert nem akarják, hogy gyerekem legyen.

– jelentette ki Spears.

Az énekesnő 13 éve él apja gyámsága alatt, ám most szeretné, ha eltörölnék a rendszert, mert úgy érzi, a megállapodás több kárt okoz, mint hasznot. Britney szerint az, amit az apja és csapata művelt vele az elmúlt évek alatt, börtönt érdemelne.

Nem akarok semmi mást, csak hogy rendelkezhessek a pénzem felett és vége legyen ennek az egésznek, és hogy a barátom elvihessen az autójával. Nem kellene gyámság alatt lennem, ha tudok dolgozni, pénzt keresni és ki tudok fizetni másokat. Ennek semmi értelme.

– mondta.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek