Starity

8 sokkoló kijelentés, amelyet Britney Spears tett a tárgyalásán

2021. június 24. 13:01   |   Szerző: Four

Az énekesnő minden erejével szeretné elérni, hogy apja ne lehessen többé a gyámja.

hirdetés

1. Instagramra posztolt írásai ellenére nem érzi jól magát

Azt mondtam az egész világnak, hogy jól vagyok és boldog vagyok - de ez hazugság. (...) Tagadásban voltam, sokkban és traumatizálva. Tudjátok, "tettesd, amíg valódi nem lesz". De most elmondom az igazat. Nem vagyok boldog. Nem tudok aludni. Olyan dühös vagyok. Őrület. Depressziós vagyok, minden nap sírok.

- mondta.

2. Habár gyereket akar, apja megtagadja tőle, hogy kivetesse fogamzásgátlóját - erről bővebben itt írtunk.

3. Apja és csapata a heti két kötelező találkozót zsarolási alapnak használta

Nem oké, ha olyat erőltetnek rám, amit nem akarok megcsinálni. Őszintén, be kellene tudnom perelni őket azért, mert azzal fenyegettek, hogy ha nem jelenek meg a heti találkozókon, akkor "nem adhatják oda a pénzemet és nem mehetek Mauira a vakációmra". Én ezt nem akarom csinálni. És nem tettem semmit, hogy ilyen bánásmódot érdemeljek.

- mondta.

Embed from Getty Images

4. Tudatosan akart nyilvános tárgyalást

Jól kihasználták az életemet. Úgy érzem, ennek nyílt tárgylásnak kell lennie, és nekik hallaniuk kell, hogy mit akarok mondani.

5. Szexkereskedelemhez hasonlította a tapasztalatait

Miután elbukott egy pszichológiai teszten, Spearsnek elmondása szerint 60 ezer dollárt kellett fizetnie, hogy egy hónapra egy Beverly Hills-i házba költözzön és elvégezzen egy "kisebb rehabilitációs programot". Spears szerint ebben az időben úgy kötelezték munkára, hogy nem férhetett hozzá a bankkártyájához, a készpénzéhez, a telefonjához és az útleveléhez. Ha pedig nem akart dolgozni vagy részt venni egy meetingen, akkor nem engedték, hogy találkozzon a gyerekeivel vagy a barátjával. Emelett 24 órás megfigyelés alatt tartották, akkor is, amikor épp átöltözött.

Az egyetlen ehhez hasonló dolog, az a szexkereskedelem

- mondta.

Embed from Getty Images

6. A terapeutája mindig másoknak hitt

Miután nem akart megcsinálni egy Las Vegas-i fellépést, a terapeutája több hívást is kapott másoktól Britney viselkedése miatt.

Mindez hamis vád volt, de ő azonnal lítiumra cserélte a gyógyszereimet. Elvette az addigi gyógyszereimet, amiket előtte öt évig szedtem. 

Spears szerint a gyógyszer olyan erős hatással volt rá, hogy állandóan részegnek érezte magát.

Még beszélni se tudtam rendesen az apámmal vagy az anyámmal. Hat különböző ápoló volt az otthonomban, és egy hónapig nem engedtek autóba ülni vagy elmenni bárhová.

- mondta.

7. Britney szerint az apjának börtönben lenne a helye

Az apám imádta a hatalmat, amivel bánthatta a lányát. Asszonyom, az apám és mindenki, aki benne volt a gyámságban, a menedzsmentem, amelynek kulcsszerepe volt a büntetésemben  - börtönben lenne a helyük. 

- mondta a bírónak.

8. Spears emellett az egész családját beperelné

Őszintén, szeretném beperelni a családomat. Emellett szeretném megosztani a történetemet a világgal, ahelyett, hogy eltussolnák ezt is, hogy hasznuk legyen belőle. Szeretném hallatni a hangomat azzal kapcsolatban, hogy mit tettek velem és hogy ennyi ideig nem mondhattam semmit. Nagyon dühös vagyok és minden nap sírok. Tényleg zavar engem. Azt mondták, nem ránthatom le a leplet azokról, akik ezt tették velem.

- mondta Britney.

Embed from Getty Images

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek