Starity

Film készül a Polly Pocket játékról, Lily Collins főszereplésével!

2021. június 25. 12:12   |   Szerző: Four

A Polly Pocket nevű népszerű gyerekjátékról hamarosan élőszereplős film készül.

hirdetés

Hamarosan jön a Polly Pocket-film! Az aprócska kis játékfigurát méghozzá Lily Collins fogja alakítani, aki nagy örömmel számolt be a hírről. A színésznő gyerekkori fotót posztolt, és kijelentette, nagy örömére szolgál, hogy az MGM és a Mattel csapatával együtt készítheti a filmet:

(...)Alig várom, hogy szórakoztató, modern módon mutathassam be Pollyt újra a világnak... a filmvászonra visszük ezeket az apró játékokat. Nagyon izgatott vagyok, hogy egyszerre lehetek producer és maga Polly! Alig várom, hogy belemerülhessek a pasztell világába!

- örvendezett Lily.

A Polly Pocket-film rendezője és írója ezenkívül Lena Dunham lesz, aki saját bevallása szerint rengeteget játszott gyerekkorában a figurákkal:

Polly Pocketnek rengeteg olyan órát köszönhetek a gyerekkoromból, amelynek során egy másik világba kerültem. Polly egy aprócska, varázslatos világot adott nekem, így tehát nagyon költői, hogy most ugyanezeket az ötleteket már rendezőként mutathatom meg a csodálatos Lily Collins, Robbie Brenner, a Mattel és az MGM közreműködésével.(...)

- írta Lena.

 

 

via New York Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek