Starity

Botrányt kavart Olivia Rodrigo legutóbbi fotója, lopással vádolják

2021. június 28. 13:01   |   Szerző: Four

Courtney Love szerint az együttesétől lopta legújabb fotójának ötletét Rodrigo.

hirdetés

Kellemetlen dologgal vádolja Kurt Cobain özvegye Olivia Rodrigót. Courtney Love szerint a fiatal énekesnő - aki koncertfilmjét pormótálta a képpel - lemásolta az egyik albumának borítóját, majd utána nem hivatkozott rá. 

Love egészen pontosan a Hole nevű együttesének 1994-es, “Live Through This” című albumára gondolt, amelyen a modell Leilani Bishop szerepelt. Olivia hasonló sminkben, tiarával és virágcsokorral pózol a képén - csakúgy, mint Leilani.

Courtney több platformon is kifejezte ellenérzését: Instagramra is posztolta a képet, mondván "keressétek a különbségeket" - amelyre Olivia kommentben válaszolt, és kijelentette "imádja Courtney-t és nagyon éli a fotót".

Ám Love úgy tűnik, ennél egy kicsit komolyabb köszönetet szeretett volna, és azt javasolta Oliviának, hogy küldjön neki virágot:

Olivia - szívesen A kedvenc virágosom Londonban, Notting Hillen található. Üzenj a részletekért, alig várom, hogy elolvashassam a leveledet!

Majd Facebookon bővebben is kifejtette problémáját egy kommentre válaszolva:

Szóltam neki, hogy várom a virágot és az üzenetét. Remélem hosszú lesz. A Disney egyáltalán megtanítja a gyerekeket olvasni és írni? Isten tudja. Majd meglátjuk. Igen, udvariatlan ez az egész. Dühítő? Szívem, ha minden ilyen esetért kapnék egy dollárt - nagyon gazdag lennék!

- írta Courtney.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek