Starity

Doja Cat ütős lemezzel jelentkezett – hallgasd meg most!

2021. június 28. 16:04   |   Szerző: Glamster

Megérkezett a világhírű énekesnő, Doja Cat sokak által várt új albuma, amely a ”Planet Her” címet kapta.

hirdetés

Ugyan csak néhány napja jelent meg az album, de a kritikusok már most rengeteget cikkeznek róla. A Vulture szerint:

Olyan, mint egy divatbemutató, ahol minden tökéletesen pompás, ”Planet Her” című albumával Doja lett az új ultramenő pop-királynőnk

 Stereogum pedig azt állítja Az új album nagyon odavág, mindenkinek.

Az album mellett megjelent az azon szereplő, The Weeknd közreműködésével készült ”You Right” című dal videoklipje is, amelyet Quentin Deronzier rendezett.

A lemez megjelenését megelőzően Doja Cat két számot is nyilvánosságra hozott. A ”Need To Know” című dala néhány hete jelent meg a hozzátartozó klippel együtt, a ”Planet Her” eddigi húzódala, az SZA-val közös ”Kiss Me More” pedig továbbra is a slágerlisták élén foglal helyet, sőt elnyerte a platina minősítést is, továbbá az előkelő 4. helyet foglalja el a Billboard Hot 100 listáján, több mint 678 millió strameléssel világszerte.

A ”Kiss Me More” először a Billboard Zenei Díjátadón került előadásra, ahol Doja Cat mellé SZA is társult a színpadon. Továbbá aznap este Doja Cat a díjátadó ”Legjobb női R&B előadója” díjat is elnyerte. Ezután az iHeart Radio Zenei Díjátadóján is fellépett dallal, ahol a ”Legjobb új pop előadó” díjat nyerte el.

A ”Planet Her” minden digitális platformon elérhető, sőt Doja Cat már az albuma Delux verzióját is nyilvánosságra hozta, amelyen még sosem hallott dalokat is találhatunk.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek