Starity

Megszólalt Jamie Lynn Spears is, támogatja nővérét

2021. június 29. 16:04   |   Szerző: Four

Hosszan írt arról Jamie Lynn, hogy mindenben támogatja nehéz helyzetben lévő nővérét.

hirdetés

Jamie Lynn Spears eddig nem reagált a nővérét, Britney Spearst érintő hírekre, most azonban hosszan beszélt arról, mit gondol a helyzetről. Habár Britney a tárgyalása során kijelenette, a családja is leginkább csak élősködött a sikerein és szeretné őket beperelni - most Jamie Lynn kijelentette, semmi mást nem akar, csak hogy Britney boldog legyen.

(...) Most, hogy [Britney] tisztán elmondta, amit el kellett mondania, úgy érzem, én is követhetem. Szerintem a születésem napjától kezdve elég világos, hogy csakis szeretettel, imádattal és támogatással fordultam a nővéremhez. Ő a nővérem, minden hülyeséget megelőzően. Nem érdekel, ha az esőerdőben akar élni és millió babát szülni a semmi közepén, vagy vissza akar térni és leigázni a világot, mint ahogy azt többször is megtette már. Nincs mit nyernem vagy veszítenem egyik szituációban sem. Ez a helyzet nincs rám semmilyen hatással, mert én csak a testvére vagyok, aki aggódik a boldogságáért.

- mondta Jamie Instagran sztoriban.

Talán nem támogattam őt úgy, ahogy a nyilvánosság szerette volna egy hashtaggel, de biztosíthatok mindenkit, hogy már a hashtag [FreeBritney] létezése előtt jóval támogattam a nővérem, és fogom is. (...) 9 éves korom óta dolgozom, 10 éves korom óta én fizetem a számláimat. Nem mintha tartoznék ezzel az információval, mert a nővérem tudja, hogy szeretem és szurkolok neki.

- jelentette ki Jamie, aki hozzátette, nem a családja, hanem csak saját nevében beszél.

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek