Starity

Ezért érezte magát rosszul a Harry Potter forgatásán Jessie Cave

2021. július 07. 19:07   |   Szerző: Four

A színésznő elárulta, abban az időben komoly nehézséget okozott neki valami.

hirdetés

A Harry Potter-filmsorozat Lavender Brownját alakító Jessie Cave kendőzetlenül vallott arról, hogy a forgatások során testképzavarral küzdött. A színésznő elárulta, sok negatív kritikát kapott, mert a Harry Potter és a Félvér Herceg című film után felszedett pár kilót, amely a Harry Potter és a Halál ereklyéi forgatása során nagyon zavarta.

Úgy bántak velem, mintha egy másik faj lennék. Borzasztó volt. Valószínűleg inkább én és az önbizalomhiányom volt az oka, az, hogy tudtam, nem férek bele ugyanabba a farmerba. De ez abban az időben volt, amikor a színésznők nem igazán viseltek 34-esnél nagybb méretet. Az előző filmben én is az voltam, aztán 38-as lettem. Borzasztó volt, nagyon kellemetlen élmény volt.

- mesélte.

Cave hozzátette, akkoriban a Jóbarátok főszereplőnőinek testalkata volt számár a példakép - azt azonban nem tudta, hogy a sorozat színésznő is sokat szenvedtek ugyanettől a problémától. Jennifer Anistonnak például kikötötték, hogy le kell fogynia a szerepre.

Jessie szerint azonban nem csak árnyoldala volt a dolognak: írói karrierbe kezdett, és elmondása szerint ebben találta meg önmagát.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

által megosztott bejegyzés

 

via New York Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek