Starity

Debby Ryan videokilp-producer akar lenni

2010. november 20. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Debby Ryan kiváló színésznő, de a színjátszás mellett a zene is nagy szerepet játszik az életében. A 17 éves csillag már két videoklippel büszkélkedhet, de lehet, hogy a következőben már nem énekes, hanem producer lesz.

hirdetés
Debby Ryan videokilp-producer akar lenni

Debby Ryan nemrég megfordult a 2010 P.S. ARTS Express Yourself nevű rendezvényen, ahol egy jó barátjával, Shane Harperrel találkozott. A Just Jared Jr. utolérte a színésznőt, és Debby elárulta nekik, megbeszélték Shannel, hogy ha lehetséges, akkor ő lenne a producer az énekes következő videoklipjében.

Debbyről már tudjuk, hogy imdája a zenét; nem csoda, hiszen bátyjának, Chase Ryannek egy kész együttese van. Debbynek van egy zeneblogja is, emellett a rajongók örömére néha ő is mikrofont ragad. De a terv nem fog rögtön megvalósulni, mivel a színésznő jelenleg a The Suite Life on Deck filmváltozatát, a Two for the Roadot forgatja. Ám ha egyszer beválik a Disney-csillag terve, akkor arról is bebizonyosodhat majd a közönség, hogy ez a lány milyen sokoldalú.

Sajnos van még rajta kívül jó pár híresség, akik több rajongóval rendlkeznek, de ha elkészül a videoklip (reméljük), biztosan sokan elismerik majd, hogy ez a lány milyen nagy tehetség és milyen sokoldalú. Addig is sok szerencsét Debbynek!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek