Starity

Egy éve hunyt el Naya Rivera - családja még mindig gyászolja a színésznőt

2021. július 08. 19:07   |   Szerző: Four

A színésznő kisfiával ment hajókázni, ám egy tragikus baleset során vízbe fulladt.

hirdetés

Egy éve annak, hogy Naya Rivera tragikusan fiatalon, egy szörnyű balesetben hunyt el: a színésznő csónakázni ment a Piru-tóra kisfiával, Josey-val, ám pár órával az indulásuk után csak a kisfiút találta meg egy turista a csónakban. A hatóságok több napon át keresték a július 8-án eltűnt színésznőt, akinek holttestét a tóban találták meg. 

A hatóságok szerint fulladás okozta Naya halálát, akitől szívszorító szavakkal búcsúzott Instagramon volt férje és gyermeke apja, Ryan Dorsey.

A férfi, aki kisfia érdekében később összeköltözött Naya húgával, pert indított a színésznő halála ügyében: szerinte ugyanis több szempontból megelőzhető lett volna Rivera halála.

Most, egy évvel Naya halála után a néhai színésznő édesanyja, Yolanda Previtire így nyilatkozott:

Nincsenek szavak arra, amin keresztülmegyünk. Vannak napok, amikor annyira nehéz a gyász, hogy még önmagunktól is megijedünk. 

- mondta az asszony, és hozzátette, bár úgy érzi, lánya azt szeretné, hogy boldogok legyenek - minden egyes nap küzdelem számukra. Yolanda azt is elmesélte, a baleset előtt beszélt FaceTime-on lányával, és "csodálatos párbeszéd zajlott köztük".

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek