Starity

Megérkezett Tyler, The Creator új, ütős lemeze

2021. július 10. 20:08   |   Szerző: Glamster

Tyler, The Creator hamarosan még több újdonsággal érkezik: addig is, hallgasd meg új lemezét.

hirdetés
Megérkezett Tyler, The Creator új, ütős lemeze
Fotó: Columbia Records

Tyler, The Creator múlt heti bejelentése után új albuma már meg is érkezett Call Me If You Get Lost címmel, a Columbia Records gondozásában. Az albumon megtalálható a korábban már nyilvánosságra hozott Lumberjack és a Wusyaname című dal is továbbá a napokbak klippel együtt megjelenő Juggernaut is, melynek videóját Wolf Haley rendezte.

Tyler már lassan egy hónapja elkezdte az albuma megjelenésének előkészítését, hatalmas hirdetőtáblákon jelent meg az album címére utaló grafika, amely egy forró dróthoz vezetett, ezzel segítve a rajongókat az új albumra való ráhangolódásra. A hirdetőtáblák olyan világvárosokban jelentek meg, mint Los Angeles, London, Paris, Berlin, Stockholm, Amsterdam, Sydney, Toronto, Montreal és Vancouver ezzel hirdetve Tyler új albumát.

A Call Me If You Get Lost című albumot Tyler, The Creator Grammy díjas albuma, az Igor előzte meg 2019-ben, amely megjelenésekor az első helyet kapta Billboard Hot 200 listáján, továbbá 8 az albumon szereplő dallal a Billboard Hot 100 listáján is szerepelt. Az album emellett több „Az év albuma” díjat is elnyert, olyan nagy nevektől, mint a Billboard, Complex, GQ, Pitchfork, Rolling Stone sőt mitöbb, ugyanebben az évben Tyler a megtisztelő ”Az év újítója” címet is kiérdemelte a Wall Street Journal-tól, a GQ Magazin pedig az ”Év Embere” kitűntetéssel illette.

A Call Me If You Get Lost minden digitális platformon elérhető, maradjatok felkészültek, Tyler, The Creator hamarosan még több újdonsággal érkezik.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek