Starity

Megérkezett Enrique Iglesias vadonatúj nyári slágere

2021. július 10. 20:08   |   Szerző: Glamster

Hallgasd meg Enrique Iglesias új, nyári slágerét, amely igazi felfrissülés ebben a nagy melegben!

hirdetés

A Billboard listákat vezető latin pop királya, és nemzetközileg is elismert világsztár, Enrique Iglesias újra történelmet készül írni. Idén nyáron sokak örömére visszatér vadonatúj ”Me Pasé”  című dalával, amin a reggaeton énekes, Farukko is közreműködik.

A ”Me Pasé” kiválóan mutatja azt a varázslatot, amely Iglesias-t egy világszerte ünnepelt pop ikonná tette már több mint két évtizede. Az energiával és vibráló ütemekkel teli dal azért íródott, hogy táncoljanak rá, és egy tökéletes nyári himnusz lett a végeredmény.

A dal a Billboard Latin Zenei díjas és többszörös Grammy-győztes sztár új, szeptemberben érkező albumán szerepel majd, és csatlakozik a tekintélyes, rekordokat döntő világslágeréinek sorához. Iglesias több, mint 150 Bilboard toplistás dallal büszkélkedhet, amelyek közül 27 szerepelt az első helyen a Billboard Hot Latin listáján, amivel ő a legtöbbször a csúcson szereplő előadó, emellett pedig 39 top 10-ben szereplő, 31 a Billboard Latin Airplay listájának első helyén, és 14 Billboard Dance Club Songs lista élén szereplő dalt tudhat maga mögött.

A dal videoklipjét Alejandro Perez rendezte, akivel Enrique-nek már több olyan nagysikerű együttműködése is volt, mint a “Bailando,” “Súbeme La Radio,”  és a  “Duele el Corazón”, amelyek egytől-egyig 1 milliárd feletti megtekintésnél tartanak.

A videót egy paradicsomi tengerparton forgatták, a Dominikai Köztársaságban. A helyiek vendégszeretetének és meleg üdvözlésének köszönhetően mindenki számára különleges emlék marad majd a forgatás.

A ”Me Pasé” minden digitális platformon elérhető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek