Starity

A világ egyik legszexibb pasijával újít a Netflix kínálata - előzetes!

2021. július 12. 12:12   |   Szerző: Glamster

Az Aquaman, Jason Momoa egy izgalmas akciófilmben fogja megmutatni tehetségét a Netflixen!

hirdetés

A Netflix most számolt be arról, hogy Jason Momoa fogja az Édes kislányomban (eredeti, angol cím: Sweet Girl) alakítani az özvegy édesapát. Az akciófilmben egy család drámáját láthatjuk. Miután meghal Ray, a feleség és családanya, a férfinak egyedül kell tovább nevelnie egyetlen gyermeküket, Rachelt (Isabela Merced).

A film augusztus 20-án debütál a streamingplatformon, és érkezett hozzá magyar feliratos előzetes valamint egy plakát is.

Felesége halála után a megtört Ray bosszút fogad: a gyógyszeripari cégek ellen fordul, mert szerinte ők a felelősek a tragédiáért. Bár figyelmeztetik arra, hogy nem érdemes ujjat húzni ilyen nagy hatalmú emberekkel, ő nem riad vissza. Segít egy újságírónak, aki egy cikkben leplezi le a gyógyszeripar visszásságait, emiatt azonban veszélybe kerül nem csak ő, hanem lánya is. A férfi mindent megtesz azért, hogy megóvja Rachelt, ám miután az FBI is a nyomába ered, már nincs hova menekülni. [IGN]

Az Édes kislányom forgatókönyvét Philip Eisner, Gregg Hurwitz és Will Staples írták, a rendezői székben Brian Andrew Mendoza ült. Momoa, Merced és Arjona mellett feltűnik a filmben Justin Bartha Manuel, Manuel Garcia-Rulfo és Katy M. O'Brian is.

A poszter / Forrás: Netflix

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek