Starity

Mindenki Bella Hadid cicijéről beszél, amit csak egy arany nyaklánc rejtett el

2021. július 13. 09:09   |   Szerző: Glamster

Már írtunk arról, Bella Hadid mennyire fantasztikusan nézett ki a Cannes-i filmfesztiválon, ám most menjünk bele a részletekbe!

hirdetés

Bella Hadid bizonyára ellopta az estét a 74. Cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén. Napok óta a divatoldalak csak az ő szettjét elemzik, annyira egyszerűen nagyszerű volt a couture, amit magára öltött. A Cannes-i filmfesztivál egyébként évek óta híres a nagyszerű megjelenésekről - a MET-gála után a második legjelentősebb divateseménynek is számít.

A VOGUE írta meg, hogy Bella szettje nem csupán egy egyszerű vörös szőnyeges pillanat volt, hiszen Daniel Roseberry 2021-es őszi kollekciójából származik a Schiaparelli számára. Ezt hat nappal korábban mutatták be, július 7-én, Párizsban.

Bella a hírek szerint részt vett a Balenciaga show-n Párizsban, majd később személyesen beszélte le a nem mindennapi Schiaparelli pillanatát.

Maga a ruha titka az egyszerűségében rejlik: egy fekete estélyiről van szó, válltöméssel, amelyet Roseberry különleges, mellet elfedő, ismertető nyaklánca koronázott meg. A designert egyébként a hasonló ékszer darabokról lehet megismerni 2019 óta.

Bella ezzel a megjelenésével is bizonyította, hogy ő napjaink egyik modellikonja.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek