Starity

Megan Fox elárulta, miért szokott összeöltözni szerelmével

2021. július 14. 09:09   |   Szerző: Four

Megan Fox és Machine Gun Kelly általában extravagáns öltözetben jelenik meg.

hirdetés

Machine Gun Kelly és Megan Fox gyakran meglepetést okoznak a rajongóknak extravagáns öltözetükkel. A színésznő a Jimmy Kimmel Live műsorában elárulta, zenész barátja adta az inspirációt, hogy ő is bevállalósabb legyen öltözködés terén:

Ez egy olyan dolog, amit vele kezdtem el, mert olyan stílusosan öltözködik, hogy most már nem igazán járhatok mindig melegítőben meg jóganadrágban. Én is az ő szintjén kell, hogy legyek, mert őt mindig kapcsok, cipzárok, flitterek borítják, minden pink, minden ragyog. Gyakran így lép fel, ezért aztán én is hozzá illesztem az öltözködésem. Gyakran összeöltözünk.

- mesélte a színésznő, aki tavaly májusban jött össze a férfival, a hamarosan megjelenő Midnight in the Switchgrass című filmjük forgatásán. 

Fox azt is elmesélte, hogy nemrég Costa Ricán voltak szerelmével egy spirituális utazáson, amelynek része volt, hogy az dzsungel közepén hallucinogén teát fogyasztottak. Fox elárulta, a tea hatására "a saját pszichológiai poklába került", miután a procedúra szerint hánynia is kellett több ember előtt.

Embed from Getty Images

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek