Starity

Folytatódik a kakasviadal: Khloe Kardashian volt férje beszólt Tristan Thompsonnak

2021. július 14. 11:11   |   Szerző: Four

Khloe Kardashian csalfa exe és volt férje egyaránt szeretnék visszakapni a hírességet.

hirdetés

Korábban írtunk róla, hogy Khloe Kardashian bikinis fotója mindkét exe fantáziáját megmozgatta, amelynek üzengetés lett a vége. Lamar Odom kijelentette, milyen szexinek találja Kardashiant, erre Tristan Thompson kemény hangnemben válaszolt a férfinak. 

Odom ugyan kitörölte kommentjét, ám most úgy tűnik, volt még mondanivalója az esettel kapcsolatban. Lamar egy rajongó által posztolt videót osztott meg Twitteren, amelyen a nevetésüket visszatartó kosarasok láthatók, és ezt a címet viseli:

"az NBA Twitter, amint azt nézi, hogy Tristan Thompson próbál keménykedni Lamar Odommal"

Odom korábban már többször is nyilatkozott arról, hogy nagyon bánja Khloe-val történt válását, Tristan azonban már több esélyt is kapott a reality-sztártól, de rendszeresen érkeztek róla hírek, hogy megcsalta Khloe-t.

A People magazin informátora szerint azonban nem biztos, hogy Tristan végleg elmarta maga mellől Khloe-t. Egyrészt közös gyermekük örökre összekapcsolja őket, másrészt Khloe nem döntött határozottan az ügyben.

Habár Kardashian családja szerint Khloe-nak tovább kellene lépnie valaki olyannal, aki jól bánik vele - a híresség nehezen tudja elengedni a férfit.

Jelenleg Khloe szingli, és úgy tűnik, jól érzi magát így. Továbbra is közösen nevelik a kislányukat Tristannal, és sok időt töltenek együtt családként. Bár Tristan rengetegszer csalódást okozott Khloe-nak, ő mégis nagyon hűséges hozzá. Nem szereti, ha az emberek kritizálják Tristant, mert mindig is különleges lesz számára. Nagy a valószínűsége annak, hogy újra összejönnek egyszer.

- jelentette ki Khloe egyik ismerőse. 

Az illető szerint bár Kardashian örül annak, hogy Thompson ennyi figyelmet szentel neki a közösségi felületeken, össze is zavarja ez az egész:

És ez az, amiért mindig visszamegy Tristanhoz. Thompson egyszerűen mindig eléri, hogy különlegesnek érezze magát mellette. Imádja ezt az érzést. Valahányszor szakítottak, mindig nagyon nehéz volt Khloe-nak továbblépni. Azóta se randizott senki mással. 

- mondta.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek