Starity

A karosszéria tartós védelme Gyeon MOHS Q2 kerámiabevonattal

2021. július 13. 22:10   |   

Amennyiben épp minőségi megoldást keresünk az autó karosszériájának a védelméhez, akkor a Gyeon MOHS Q2 kerámiabevonat mindenképp kedvező opciónak bizonyulhat. A cikkben arra is igyekszünk majd rámutatni, hogy miért merjük ezt kijelenteni.

hirdetés
A karosszéria tartós védelme Gyeon MOHS Q2 kerámiabevonattal

Lesz szó a Gyeon MOHS Q2 kerámiabevonat használatának az előnyeiről, az alkalmazásának a javasolt menetéről, illetve a kerámiabevonat szükségességét is igyekszünk megvilágítani.

Amiért bölcs döntés lehet kerámiabevonattal védeni az autó külső felületeit

Bármennyire is igyekszünk védeni és óvni szeretett autónk külsejét, a rendszeres használat keretei között sajnos mindentől nem tudjuk megóvni azt. Itt-ott felverődik egy kő, a fényezésen apró sérülések keletkeznek, és idővel ezek a nemkívánatos apró hibák szép sorban összeadódnak.

Úgyhogy ha alapvetően meg szeretnénk óvni az autó külső állapotát, mindenképp célszerű lehet egyfajta láthatatlan pajzsot húzni köré. Klasszikusan ezt a célt hivatottak szolgálni a kerámiabevonatok. Viszonylag egyszerű őket felvinni, mégis tartós jelleggel segíthetnek a nemkívánatos sérülések elkerülésében.

A Gyeon MOHS Q2 kerámiabevonat gyakorlati alkalmazása a következő előnyökkel járhat

A POLIRTECH.HU-nál kapható kerámiabevonat kapcsán tényleg elmondható a láthatatlanpajzs-féle funkcionalitás. Nyilván ez nem a véletlen műve, a titok egyértelműen a Gyeon MOHS Q2 kerámiabevonat összetételében keresendő.

Szilíciumalapú bevonatról van szó, 3H keménységet eredményezve akár a fényezésnek, akár a lakkozásnak. Fontos tényező továbbá, hogy a Gyeon MOHS Q2 kerámiabevonat a fényezés állapotára és védelmére is kedvező hatást gyakorol.

A felsoroltakon túl a vízlepergető hatást érdemes még pluszban megemlíteni, mint a Gyeon MOHS Q2 kerámiabevonat alkalmazásával elérhető plusz előny. Úgyhogy tényleg kijelenthető, hogy több szinten is képes gondoskodni az autó külső felületeinek a védelméről. Nézzük is meg, mit érdemes tudni az alkalmazásának menetéről.

Praktikus tippek a Gyeon MOHS Q2 kerámiabevonat használatához

Mielőtt hozzálátunk a Gyeon MOHS Q2 kerámiabevonat felületre juttatásához, előtte kiemelkedően fontos precízen előkészíteni az autó felületét. Ugyanis kizárólag akkor érvényesülhet a készítmény jótékony hatása, hogyha a kezelni kívánt karosszériát sikerül alaposan előkészíteni és hibátlanra tisztítani.

Egyébként a használatához nem árt előkészíteni néhány mikroszálas kendőt. A művelet innentől kezdve nem túlságosan bonyolult. Csak fogjuk a Gyeon MOHS Q2 kerámiabevonatot, és a mikroszálas kendő segítségével finom mozdulatokkal, vékony rétegben a felületre juttatjuk.

Ha itt-ott keletkezik némi felesleg, azt a törlőkendő segítségével egyszerűen csak töröljük le. Gyakorlatilag ennyiről van szó. Ha rászánjuk az időt és precízen oldjuk meg a feladatot, akkor a Gyeon MOHS Q2 kerámiabevonat hosszú időn át biztosíthatja a szükséges védelmet a karosszériának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek