Starity

Barátság szakítás után? 9 híresség, aki meghívta exét az esküvőjére

2021. július 16. 20:08   |   Szerző: Four

Ezek a hírességek mind úgy döntöttek, meghívót küldenek volt szerelmüknek is.

hirdetés

1. Demi Moore és exe, Bruce Willis

Embed from Getty Images

A két híresség 10 év házasság és három közös gyerek után döntött a válás mellett, de kapcsolatuk legendásan baráti maradt. Moore 2005-ben összeházasodott Ashton Kutcherrel, és a lagzin Bruce is ott volt. A színész viszonozta a meghívást, amikor 2009-ben Emma Heming lett a felesége. Moore és Kutcher elváltak, a színésznő pedig továbbra is része Willisék életének: tavaly együtt vonult karanténba a két család.

2. Angelina Jolie és exe, Johnny Lee Miller

Embed from Getty Images

Angelina és Johnny Lee Miller 1996-ban voltak házasok, de válásuk után is jóban maradtak. Olyannyira, hogy 2014-ben, amikor Jolie hozzáment Brad Pitthez - a férfi is kapott meghívót. De nem Miller volt az egyetlen ex a sorban: a színésznő másik férjét, Billy Bob Thorntont is szívesen várta az eseményre.

3. Jennifer Aniston és exe, Brad Pitt

Embed from Getty Images

Csúnya válásuk ellenére Aniston is gondolt exére, amikor 2015-ben hozzáment Justin Theroux-hoz. Aniston ugyanis Brad Pittet is meghívta az esküvőre. A sors fintora, hogy azóta ismét szinglik: mindkettejüknek véget ért a házassága.

4. Reese Witherspoon és exe, Ryan Phillippe

Embed from Getty Images

A színésznő nagyon fiatalon, 23 évesen házasodott össze Ryan Phillippe-pel, akitől két gyermeke született. A frigy nem működött, 2007-ben elváltak, de azóta is közösen nevelik gyerekeiket és jóban vannak. Így Reese Ryanre is gondolt, amikor 2011-ben összekötötte az életét Jim Toth-tal.

5. Jesse James és exe, Sandra Bullock

Embed from Getty Images

A férfi és Sandra Bullock házassága csúnya válással végződött 2010-ben, miután Sandra rájött, James megcsalta. Jesse ennek ellenére meghívta Bullockot, amikor feleségül vette Alexis DeJoriát - a színésznő azonban inkább nem vett részt az ünnepen.

6. Lisa Bonet és exe, Lenny Kravitz

Embed from Getty Images

A színésznő és volt férje, Lenny Kravitz legendásan jó viszonyt ápol máig. A két híresség 1993-ban vált el, azóta pedig Bonet megtalálta párját Jason Momoában. Lenny és Jason között egyáltalán nincs féltékenység: még közös tetkójuk is van, így nem meglepő, hogy Kravitz ott volt Jasonék titkos esküvőjén.

7. Chris Pratt és exe, Anna Faris

Embed from Getty Images

Habár sokan úgy hitték, Chris Pratt megtalálta az igazit Anna Faris személyében - a két sztár 2018-ban elvált. Közös gyermekük, Jack érdekében - de valószínűleg mindentől függetlenül is- jóban maradtak, és Faris szívesen vett részt Pratt és Katherine Schwarzenegger esküvőjén, amire Chris meghívta.

8. Mandy Moore és exe, Wilmer Valderrama

Embed from Getty Images

A színésznő a kétezres évek elején jött össze Wilmer Valderramával, és bár a kapcsolat nem volt hosszú életű, Moore 2018-ban úgy döntött, meghívja volt szerelmét esküvőjére - Wilmer pedig állítólag meg is jelent.

9. Priyanka Chopra és exe, Shahid Kapoor

Embed from Getty Images

A színésznő egy ideig együtt volt a Bollywood-sztár Shahid Kapoorral, aki szintén vendég volt 2018-as, hatalmas esküvőjén. Chopra nagy lagzit csapott: több napig ünnepelte a család, hogy összekötötte életét Nick Jonasszal.

via Harper's Bazaar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek