Starity

Britney Spears leoltotta testvérét és a rosszakaróit: „Kapjátok be!”

2021. július 18. 15:03   |   Szerző: Glamster

Britney Spears végre szabadon kifejezhette véleményét, így Instagramon üzent követőinek.

hirdetés

Egyre jobban áll Britney Spears szénája a bírósági ügyét tekintve. Az első megpróbáltatás után végre saját ügyvédet fogadhatott, így megfelelő ember képviselheti őt a következő meghallgatáson, ami szabadságát érinti, és azt, hogy édesapját vád elé helyezzék.

Az énekesnő egészen eddig nem posztolhatta ki a saját gondolatait a közösségi médián, hiszen a posztjait egy heti meeting keretén belül fogadták el. Most valami azonban változhatott, hiszen Spears egy hosszú és őszinte posztban vonta kérdőre a családját, aki eddig hallgatott és a követőit, akik szerint nem fog semmit elérni.

Fogadj el úgy, ahogy vagyok, vagy nyald ki a seggem, egyél szart és lépj legóba

– üzeni Spears képe, amihez a következőket fűzte hozzá:

 

Azokhoz szólok, akik kritizálják a táncolós videóimat... Képzeld, nem fogok egy hamar színpadon fellépni, hiszen apám megszabja, mit viseljek, mondjak, tegyek vagy gondoljak !!! Az elmúlt 13 évben mást sem csináltam, csak ezt. Tehát, igen, inkább megosztom, ahogy a nappalimban táncolok, mint Vegas színpadán, ahol az emberek kezet sem fogtak velem, és a tanácsadóm folyamatosan be volt szívva. Amit, nem bántam volna, de néha engem is hagyhattak volna lazulni mondjuk egy fürdőben. És, nem, nem fogom még egyszer agyon sminkelni magam és próbálkozni a színpadon, ahol a dalaim régi remixét vágják be, hiába könyörgök, hogy előadhassam az új számaimat is a RAJONGÓIMNAK. ITT A VÉGE, kiszálltam!!! 

– kezdte Spears.

Nem tetszik az sem, hogy a húgom fellép egy díjátadón, és előadja az ÉN DALOM remixét. A „nagy támogatóim” mélyen megbántottak !!! Ez a felügyeleti jog megölte az álmaimat... Márcsak a remény maradt számomra!

– folytatta.

 

A reményt nem lehet elvenni senkitől. Mégis, néhányan megpróbálják! A dokumentumfilmek csak a megalázó dolgokkal foglalkoznak a múltamban... Azokon már rég túl vagyok !!! És néhányan azt írják, hogy furcsa, hogy a tündérmesében bízok ! Hát, kapd be! Ahogy írtam, nekem csak a remény maradt ... Szerencsétek van, hogy egyáltalán posztolok valamit ! Ha nem tetszik, amit látsz, kövess ki!!! (...) Most megyek és olvasok egy tünédermesét !!!! Ha nem tetszik, ahogy a csinos kis seggem táncol a nappaliban vagy nem ütöm meg a szintedet, ajánlom, hogy olvass egy kibaszott könyvet !

Jamie Lynn Spears korábban azt mondta, hogy a zárt ajtók mögött támogatja a nővérét:

Talán nem támogattam őt úgy, ahogy a nyilvánosság szerette volna egy hashtaggel, de biztosíthatok mindenkit, hogy már a hashtag [FreeBritney] létezése előtt jóval támogattam a nővérem, és fogom is. (...) 9 éves korom óta dolgozom, 10 éves korom óta én fizetem a számláimat. Nem mintha tartoznék ezzel az információval, mert a nővérem tudja, hogy szeretem és szurkolok neki.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek