Starity

Shailene Woodley elárulta, nagyon beteg volt A beavatott-filmek forgatásán

2021. július 19. 14:02   |   Szerző: Four

A színésznő elmondása szerint a húszas éveiben végig nagyon beteg volt.

hirdetés

Shailene Woodley komoly dologról mesélt a The Hollywood Reporternek: a színésznő elárulta, hosszú ideig betegséggel küzdött, amely a munkájára is kihatott. 

Woodley ugyan nem árulta el pontosan milyen probléma okozta szenvedését, annyit azonban lehet tudni, hogy hosszan tartó dologról van szó, amely A Beavatott-filmek forgatását is megnehezítette a színésznőnek:

Hacsak az emberek nem látják, hogy mondjuk eltört a kezed vagy a lábad, nagyon nehéz azonosulniuk egy olyan fájdalommal, ami néma és láthatatlan. (...) Nemet mondtam olyan projektekre, amiket nagyon akartam, de fizikailag nem tudtam volna részt venni bennük. És egyértelműen sokkal többet szenvedtem, mert nem vigyáztam magamra. A belső kényszer, hogy nem akartam segítséget kérni, még több fáradsággal járt az évek alatt. Most már a végén járok a dolognak, ami nagyon izgalmas. (...) De nagyon sokáig elképesztően egyedül éreztem magam.

Woodley elmondása szerint sokat tanult a betegségéből:

Gyorsan megtanította azt az életen át tartó leckét, hogy ne érdekeljen, mit gondolnak rólam az emberek. Minél jobban koncentráltam a körülöttem lévő zajra, annál hosszabb ideig tartott meggyógyulnia a testemnek és a lelkemnek: nem magamra fókuszáltam, hanem arra a képre, amelyet mások képzeltek rólam.

- mesélte a színésznő. 

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek