Starity

Harry herceg titokban már egy éve írja memoárját - 20 millió dolláros szerződést kötött

2021. július 20. 12:12   |   Szerző: Four

Harry herceg akár az interjúhoz hasonló hatást is kiválthat készülő könyvével.

hirdetés

Felesége után Harry herceg is belevág a könyvbizniszbe: a Page Six információi szerint már egy éve írja memoárját. 

A herceg a Penguin Random House-szal kötött szerződést, a készülő életrajzi könyvért pedig elöljáróban 20 millió dollárt kapott. Harry J.R. Moehringer íróval dolgozik együtt az alkotáson, aki szintén előlegként 1 millió dollárt zsebelt be. 

A herceg kijelentette, a könyv sikeréből származó összeget jótékony célra szeretné felajánlani - ám az előlegről nem esett szó. 

A Penguin Random House-nál mindannyian nagy örömmel vesszük, hogy kiadhatjuk Harry herceg memoárját, így ő csatlakozhat azokhoz a világszerte ismert vezetőkhöz és ikonokhoz, akiknek a munkáját megtiszteltetés volt publikálni. Harry herceg különleges életet élt hercegként, katonaként és társadalmi problémák pártolójaként. A bátorságáért és nyitottságáért ma már világszerte ismert vezető lett. Ezért nagyon izgatottak vagyunk, hogy kiadhatjuk az ő megindító és őszinte történetét.

- jelentette ki Markus Dohle, a kiadó vezetője. 

A Penguin Random House egyébként többek között nem egyéb, mint Michelle és Barack Obama könyveit adta ki korábban, rekordsikereket elérve.

Harry herceg feltehetően ismét megosztó és botrányt kiváltó életrajzi könyve még készül: legkorábban 2022 végén jelenik meg.

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek