Starity

Britney Spears nem akart elválni: édesanyja erőszakolta rá a döntésre

2021. július 21. 12:12   |   Szerző: Four

Az énekesnő hírhedt 55 órás házassága egy ügyvéd szerint anyja miatt ért véget.

hirdetés

Újabb meglepő részlet derült ki Britney Spears életéről: az énekesnő ugyanis állítólag nem akart véget vetni első házasságának - édesanyja kötelezte a döntésre.

Britney 2004-ben, Las Vegasban kötötte össze életét gyerekkori barátjával, Jason Alexanderrel: a házasságról sokáig csak annyit lehetett tudni, hogy elhamarkodott döntés volt, és 55 óra múlva vége is lett.

Most azonban Jason nyugalmazott ügyvédje, Mark Goldberg elmesélte, hogy sem Britney, sem Alexander nem akarta a válást: az énekesnő anyja, Lynne volt az, aki kierőszakolta a döntést.

Goldberg elmondása szerint a fiatalok a hírekkel ellentétben nem voltak sem drog, sem alkohol hatása alatt, amikor összeházasodtak - egyszerűen szerették egymást.

A dolgok akkor kezdtek el rosszra fordulni, amikor a rögtönzött menyegző után a pár felhívta Britney anyját. Goldberg szerint "elszabadult a pokol": Lynne Las Vegasba utazott, és kipenderítette Jasont, vett neki egy repülőjegyet hazafelé.

Az ügyvéd szerint a döntés után Jason kétségbeesett, és segítséget kért tőle:

Jason össze volt zavarodva, mert szerette Britney-t és nem akarta megbántani. Ugyanakkor nagyon félt az anyjától és a menedzsmentjétől. Jason nem egy idegen volt, akit épp akkor szedett fel. Évek óta ismerték egymást. Azt hitte, ha megteszi, amit kérnek tőle, akkor hagyni fogják, hogy ő és Britney együtt legyenek. 

- mondta az ügyvéd. 

Érdekes módon Jason Alexander is nagyon hasonló módon mesélte el a történteket egy podcastben. A férfi szerint ő és Britney menedzsmentje úgy egyeztek meg, hogy később elveheti feleségül az énekesnőt - ám erre sosem került sor.

Azt mondták nekem, hogy ha aláírom a papírokat - az érvénytelenítést - akkor továbbra is hagyni fogják, hogy kapcsolatban legyünk. És ha hat hónap múlva is így érzünk, akkor rendesen összeházasodhatunk. Nem volt okom rá, hogy ne higgyem el, azt hittem ez az igazság. Engedték, hogy Britney és én telefonon beszélgessünk. Szóval minden nap beszéltünk, és én továbbra is hittem a sztoriban. (...) De szó szerint egy hónappal később emlékszem, próbáltam hívogatni Britney-t, és a szám nem volt elérhető. Éreztem, hogy megfogtak. Szóval ennyi volt.

- mesélte a férfi. 

Britney röviddel ezután összeházasodott Kevin Federline-nal, akitől két fia született. 2006-ban azonban elvált a férfitól. 

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek