Starity

Megjelent Adam Driver és Matt Damon közös filmjének az előzetese

2021. július 21. 20:08   |   Szerző: goldman

A napokban megjelent előzetes alapján a The Last Duel igazi csemegét igér a látványos történelmi drámákat kedvelő nézők számára.

hirdetés

Az 1300-as évek második felében játszódó történelmi dráma, a The Last Duel, Eric Jager The Last Duel: A True Story of Trial by Combat in Medieval France (Az utolsó párbaj: Egy párbaj általi ítélet igaz története a középkori Franciaországban) regényét vette alapul, mely egy megtörtént eseményt dolgoz fel.

Az Adam Driver által megszemélyesített Jacques Le Gris komoly váddal kénytelen szembesülni, ugyanis barátja, Jean de Carrouges (Matt Damon) felesége, Marguerite de Carrouges (Jodie Comer) azzal gyanúsítja meg, hogy férje távollétében a férfi megerőszakolta őt. Mivel az eseménynek nem volt tanúja és Le Gris is tagadta a vádat, a férj a királyhoz, VI. Károlyhoz fordult, aki az egyik fél haláláig tartó párbaj által kívánt igazságot szolgáltatni.

A filmben Ben Affleck is feltűnik egy kisebb szerepben.

Az izgalmasnak ígérkező drámát Ridley Scott rendezte. A film forgatását még 2020 elején megkezdték Franciaországban, amit a világjárvány kitörése miatt kénytelenek voltak elhalasztani. A munkálatokat csak 2020 őszén tudták folytatni, így a decemberre tervezett bemutató is elmaradt.

Ha a járvány engedi, a film premierjére 2021. október 13-án kerül sor Franciaországban .

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek