Starity

Milyen típusú furgon bérlésére van lehetőség Magyarországon?

2021. július 21. 09:09   |   

A furgonbérlés Magyarországon egyre népszerűbb, több nagy cég is él már ezzel a lehetőséggel. Ennek számos oka van, például: rengeteg adminisztrációs teher és beruházási költség kerül le a cégek válláról. A következőkben végig vesszük a fő furgon típusokat, amelyeket lehetőségünk van bérelni.

hirdetés

A kishaszongépjármű-bérlés, a sok előnye miatt, a legtöbb vállalat számára már nem kérdés, hogy megéri. A különböző igényeket a furgonbérlés kapcsán viszont kevés cég tudja kiszolgálni. Sokszor nem csak egy egyszerű és megbízható autóra van szükségünk, hanem nagyobb raktérrel vagy éppen hűtött térrel ellátottra.

Íme, azok a típusok, amelyek egy megbízható bérlést biztosító cég kínálatában megtalálhatóak.

A legnépszerűbb választás a száraz furgon. Legjobb áruszállítási lehetőség például futárszolgálatok számára. A Viarentnél választhatunk elektromos vagy akár dízeles verziók közül.

A hűtött térrel ellátott furgonok a különleges törődést igénylő termékekre nyújtanak tökéletes megoldást. Romlandó és fagyasztást igénylő termékek probléma nélkül szállíthatóak ezeknek köszönhetően. Itt különösen érdemes figyelnünk arra, hogy megbízható helyről béreljünk, hiszen meghibásodás esetén nagy kár érhet minket.

A jövő elektromos furgonjai is már egyre népszerűbbek, amelyekkel jelentősen óvhatjuk a környezetet. Segítségükkel ügyfeleink felé egy fenntartható és modern képet sugározhatunk cégünkről.

A furgonbérlés folyamán ügyeljünk arra, hogy megbízható helyről béreljünk, így elkerülhetjük a felesleges idő- és pénzkiesést.

A Viarent Magyarország kínálatában az összes fent említett jármű megtalálható, ráadásul a weboldal könnyű átláthatósága miatt a kapcsolatfelvételt is gyorsan elindíthatjuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek